Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Barbara Novaková (Renée Zellweger) přijíždí do New Yorku propagovat svoji knihu "Kašli na lásku". V té se snaží naučit ženy, aby byly rovné mužům, jak v práci, tak i ve vztazích (žádná láska, prostě jen sex). Kniha se okamžitě stane bestsellerem, a začne se o ni také zajímat redaktor časopisu pro muže, svůdník Catcher Block (Ewan McGregor). Aby dokázal, že sama autorka není bezcitná, zaváže se, že ji přinutí se do něj zamilovat... Romantická komedie po sto tisící první. To co jsme nedávno viděli v Jak se zbavit kluka v deseeti dnech se opět vrací, a opět baví. Oba hlavní hrdinové podávají skvělé výkony (zvlášť Ewan), k čemuž jim skvěle sekndují i jejich "nadřízení" Sarah Paulson a David Hyde Pierce... Skvělý film pro sobotní večer s drahou polovičkou, a pak už jen skočit do postýlky, a ... udobřit se :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Akosi ma to neoslovilo, teda celý ten efekt tohto filmu mi prišiel miestami strašne infantilný. Scenár bol určite nadpriemerný a pozoruhodný, lenže to prevedenie a štýl v tomto filme ma v mnohých ohľadoch nezaujalo. Isteže, René a Ewan boli výborný, dokonca zaujali aj David Hyde Pierce a Sarah Paulson, no problém som mal skôr s tým prehnaným retro štýlom. Ten hudobný doprovod trúbiek a trombónov z 60tych rokov mi išiel miestami až na nervy. Ale nevadí, film stál určite za to a rozhodne nebol nudný, len niekedy príliš ukecaný. ()

Reklama

Legas 

všechny recenze uživatele

Typický film na 3,5 *, tak co s tím? Vtípků a povedených gagů habaděj, výprava fantastická, kostými - radost pohledět zvlášť na růžově laděnou Reneé, roztomilé herecké výkony hlavních představitelů. Bohužel i přes svou 100 minutovou stopáž ke konci zdlouhavé, obvzlášť na začátku filmu jsem si dlouho musel zvykat na jeho snad až přílišnou střeštěnost a ... no ... chtělo by to doladit. Jinak prima zážitek pro nudný večer. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pohľad na 60.roky od účesov cez kulisy až nábytok a iné drobnosti je prepracovaní, len škoda že sa scenár moc opičil po hite ako Moulin Rouge, nie že by táto retro komédia mala prvky muzikálu to veru nie ale dialógy a dĺžke "pohlavia", výzor Ewana McGregora a pisálske schopnosti, ... viac než dosť napovedajú kde bolo hlavná inšpirácia, Renée Zellweger je občas príjemná na pohľad ale to je asi všetko, pokiaľ Ewan McGregor hrá excelentne a úloha zvodcu mu sadne ako uliata, celý film proste stojí na jeho výkone, ostatné úlohy sú len priemerné a nijak moc výrazné čo je škoda, ináč to mohla byť nadštandardná podívaná ako tohto roční (2007) muzikáloví Hairsprey. A ako malí bonus nám Ewan s Renée aj zaspievajú ale až pri záverečných titulkoch a hádajte kto koho jednoznačne prespieva. ║Rozpočet $-miliónovTržby USA $20,305,251Tržby Celosvetovo $39,468,111║ nuž po komerčnej stránke žiadna sláva ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem podruhé a pořád jako chlap můžu říct, že se to dá. Pastelové barvy, spousta přehrávání, ale také příjemný humor, herci a skvělá stylizace. Všechno to do sebe zapadá. Jen si nejsem jistý, zda je to určeno opravdu pro slečny. Mé se to nijak zvlášť nelíbilo. Pro ně je to asi moc hravé a vypiplané. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)
  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)
  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama