Reklama

Reklama

Bez cenzury

(pořad)
Publicistický
Česko, 2013, 50 min

Obsahy(1)

O vinících součastného marasmu bez pardonu a beze strachu. Investigativní pořad moderuje Radek John. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

NinonL odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem něco napsat, ale nemá to cenu. Pro politiky je škoda každého slova. Lidé jsou z vás znechuceni víc než za vlády komunistů. Doufám, že jste na to patřičně hrdi. Tfuj, a dost. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

I kdyby byl tenhle pořad vrchol žurnalistiky (což, ehm, zrovna není), tak z principu není možné mu přiznat jakoukoliv kvalitu. Nepleťte si to s předpojatostí, to je prostě objektivní fakt Dokážu si ještě představit, že by aktivní politik uváděl svou talk-show (dokonce by se mi takový nápad zamlouval), ale rozhodně se nemůže pokoušet o investigativní žurnalistiku. To je jako kdyby si soudce bokem přivydělával jako kat - prostě nepřijatelný a nepřekonatelný střet zájmů a vyjádření neúcty jak k profesi novinářské, tak i politické. Pro to, co John dělá, není jakákoliv etická a morální podpora v jakémkoliv pojetí obou profesí a jediné, kvůli čemu to nelze označit za vyloženě škodlivé, je přítomnost na klaunské televizní stanici Barrandov. Asi jako v Blesku nikdy nemůže vyjít škodlivý politický pamflet, nemůže na téhle televizní stanici vzniknout pořad s přesahem a dopadem. ()

Reklama

dyfur odpad!

všechny recenze uživatele

..roky bol v TV NOVA a kritizoval o.i. i politikov....sám sa stal politikom -s tým čo kritizoval nepohol nič a zasa kritizuje...akurát sa čudujem,že mu to niekto umožňuje....asi ma za čo,ale čo mňa potom....odpad ...urob niečo bez cenzury v parlamente.... ()

Aky odpad!

všechny recenze uživatele

Asi jsem předpojatý. Ale vadí mi to. Roky neco spoluvytvářet (nebo se o to aspoň pokoušet) a pak do toho směle bušit... Kyselé hrozny. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

Zatím dobrý, sice to John uváděl z nějakýho kumbálu s deštníkama, ale důležitý jsou reportáže. Velice poučný třeba případ Marka Jarocha (vysíláno 26.3.) - aneb jak se může kdokoli v ČR naprosto bezdůvodně ocitnout na 9 let ve vězení ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama