Reklama

Reklama

Naui P.S. pateuneo

  • Jižní Korea 나의 P.S. 파트너 (více)

Obsahy(1)

Hyun-Seung se nemůže přenést přes nedávný rozchod se svojí přítelkyní po sedmiletém vztahu. Svůj žal utápí s kamarády v barech. Jedné noci ho vzbudí telefonát od tajemné ženy, která mu nechtěně dopřeje potěšení v podobě sexu po telefonu. Vznikne mezi nimi přátelství a díky anonymitě si neváhají sdělovat důvěrné věci. Co se ale stane, když se rozhodnou spolu sejít? (tompaulman)

(více)

Recenze (42)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Asi nejlechtivější korejská komedie jakou jsem kdy viděl. Originální příběh plný zvratů, které jsem fakt nečekal, s příjemně malým množstvím sentimentálních klišé. Hlavní hrdinka mě tedy ale zrovna nenadchla, vizuálně mi trochu nesedla a ústřední pár mi tím pádem přišel tak nějak nevyrovnaně sympatický. Ale jinak je to příjemně jiné než běžné korejské romcomy, nelituju. ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

"Ty ho znáš?" "Spali jsem spolu." ■ Značně příjemná a v rámci Jižní Koreje málo vídaná (doslova) záležitost. Stručně. Muž v depresi po rozchodu s přítelkyní. Pozdě večer mu zavolá neznámá žena a poskytne sex po telefonu ("nic neříkej a poslouchej"). Omyl. Nicméně začnou si volat. Otevřené vyprávění o vztahu, sexu, barvě spodního prádla a o tom, co je pod tím spodním prádlem. Pohodová zábava, místy komedie. Líbí se mi úplný závěr. ■ "Mimochodem, kolik mě to stálo?" ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrná romantická komedie která ani nenadchne, ale ani úplně neurazí. Zhruba hodinku jsem se u toho docela nudil, teprve pak začlo být o něco lepší a řekl bych že závěr už se dost povedl, ale nestačí to abych přihodil čtvrtou hvězdičku. V celém filmu mne pořádně rozesmát dokázaly akorát dva momenty - ksicht jako mořská želva a pak závěrečný song, pochopitelně s původním "svatebním" textem :-) ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"V TUHLE CHVÍLI.....CO MÁŠ TAM DOLE NA SOBĚ?".....než nechám tu rozkošnou koreječku odpovědět přídám jen pár slov....mělo to vtip, mělo to říz, ty holčičí řeči i chlapácké kecy pravdu odrážely. Bylo to zatraceně sexy! A teď už máš slovo Ah-joong Kim …."Růžové krajkové kraťásky se šněrovací stužkou vzadu." na to se dá říct jediné.....ou jéééé :-))) ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Lahodná romantická pochúťka na víkendový večer. Pravá láska je nevyspytateľná. Príde nečakane a život vám zmení na totálny chaos. Soundtrack k filmu výborne sadol. Mnohé scény boli ja ázijské pomery odvážne, no zároveň nepôsobili vulgárne. Aj keď neviem, či by som mal na film rovnaký názor, ak by som ho videl v roku 2012. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama