Reklama

Reklama

Some Girl(s)

Trailer

Obsahy(1)

V predvečer svojej svadby cestuje úspešný spisovateľ (Adam Brody) naprieč celou krajinou, aby sa stretol so všetkými bývalými láskami. Snaží sa tak napraviť previnenia a prešľapy, ktoré vzišli z týchto minulých vzťahov. Navštívi mestá od Seattlu po Boston a opäť uvidí svoje dievča z vysokej školy Sam (Jennifer Morrison), slobodomyseľnú Tyler (Mía Maestro), dnes už vydatú profesorku Lindsay (Emily Watson), mladšiu sestru svojho najlepšieho priateľa Reggie (Zoe Kazan) a Bobbi (Kristen Bell), "tú, ktorá odišla". Opäť tak v duchu prežije množstvo šťastných okamihov, ale aj bolestivých rozchodov. (Acrobat)

(více)

Recenze (5)

ostre_pero 

všechny recenze uživatele

Ale, neblbnite. Rozhodne dobrý scenár a veľmi dobrý výkon Brodyho. Zaujímavý príbeh, nenudil som sa ani sekundu, naozaj! Zaslúžených 90%. ()

zoe.x 

všechny recenze uživatele

Všichni děláme chyby aneb Jak sednout jednomu dramatikovi na lep. Přehlídka slušných, ba dokonce výborných (Emily Watson) herců v naprosto nevydařené a nudné adaptaci divadelní hry. Tu bych mimochodem chtěla vidět, protože nevěřím, že prkna a lepší obsazení hlavní postavy (David Schwimmer) dokážou v tomhle "díle" najít smysl. P.S. Popisek komedie k tomu jistě přidal nějaký náruživý požívač THC. Závidím mu. ()

Fanita odpad!

všechny recenze uživatele

Nejak som nepochopila o čo v tomto filme išlo? Strata času. Debil sa nudí, tak cestuje a ničí životy tých, čo už zničil predtým. ()

Reklama

Reklama