Reklama

Reklama

Blueberry

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2009, 6 min

Hrají:

Marques Ray

Obsahy(1)

Mladík Billy si na večer objedná prostitutku za 72 dolarů, ale jakmile prostitutka "Blueberry" přijde k němu domů, něco nehraje. Je to muž, který o sobě stále tvrdí, že je žena. Billy je samozřejmě nespokojen, ale s Blueberrym si začnou povídat a zřejmě se z nich pomalu stávají kamarádi, možná i něco víc. (J*A*M*A*L)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Svoji vagínu mi dozadu strkat nebudeš." Objednal-li bych si někdy prostitutku a neměl-li bych přitom dostatečné finanční krytí, tak musím počítat s tím, že mi žádná sexbomba na dveře nezaklepe. A nebude to ani hezká holka, ani obyčejná holka, ale pořád by to měla být alespoň holka. Jenže Blueberry je vousatá hrůza s pinďourem a trapno, které svým "ženstvím" způsobila, mne tedy rozhodně nebavilo. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Budu upřímný , i když se mi může stát, že na ČSFD ztratím některé virtuální přátele, kteří ode mě se zděšením utečou, ale taky můžu získat nové, kdo ví. Film mužům pokládá jednoduchou otázku: "Jak byste se zachovali vy ?" Odpovídám jednoduše : "A tak když už je to tak ..." ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

… co byste také chtěli za 73 dolarů … ve skutečnosi je ale herec Blueberry (Marques Ray) sympatický chlapík…lehce vtipné ... 5666 ()

Reklama

Reklama