Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Tichá melodie střídá nemilostrdný akt boje o usednutí na předsednické křeslo nejvetší a nejmocnejší korejské zločinecké organizace. New World je tichý, plný intrik i zvratů. První polovina slabší, drsná a divák čeká, kam se bude příběh sunout. Osobně bych uvítal, více informací a objasnění děje, z pohledu - co bylo před, ale i tak hodnotím jako velice povedené. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Slovní spojení Korejský thriller už budí celkem respekt a tahle Volavka skřížená s Kmotrem mu ostudu rozhodně nedělá. A i tady se najde pár scének, které možná časem snesou označení kultovní. Ono taky když tvůrcem je scénarista fantastického I saw the devil...Jsem zvědav, kdy můžeme čekat remake. 7/10 ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziserska prvotina Hoon jeong parka,a musim napisat, ze ide o takmer genialny film. S kludnym tempom, dialogmi, ktore sa dali pocuvat, namakanou atmosferou. Scenaristicky na urovni, ba dokonca ked hrozi zvolnenie tempa, taxi herci zvesela zastrielaju - amne sa to videlo, akcne sceny posobia drsne, vobec nie samoucelne. Jo a su tu aj moje milovane intrigy medzi hercami, takze som si konecne prisiel na svoje - verbal cosi spomina o prdeli, no, asi takto. Moze sa v panskej spolocnosti hovorit o nohach do X alebo do O, moze sa hovorit ci ma dotycny pan krk alebo nie /Villaggio krk nemal, to bola hlavohrud, nic v zlom/ / a malo by sa/ o bicepsoch, tricepsoch, namakanych hrudnikoch, kvalitnych lytkach ...... dokonca poniektori pani potrebuju brutalne namakane stehna na mrtvy tah povedzme. No ale hovorit v panskej spolocnosti o panskych zadkoch - to si nejeden urobi hodne , ale fakt hodne velke problemy a ne ze ne : 89 % ()

verbal 

všechny recenze uživatele

No nevěřím svým šikmým očím! Korejský!!! film, na který se dá v pohodě dívat, prostý jakéhokoliv obvyklého ťamanského čurákování, excelentně natočený a dokonce strhující a zábavný! Herecké výkony neposoudím, protože na to, abych byl expert na opičí mimiku zase tak dlouho před šimpanzím výběhem v Zoo nepostávám, po dvaceti minutách jsem byl opět totálně v hajzlu a nerozeznal, který je King a který Kong, nicméně stejně se nakonec všichni vzájemně umlátili bejsbolkama a zbyl jenom jeden, a ten byl docela sympatický a ani neměl moc vyhřezlou prdel. Prostě takový exotický Kim-Scor Sese namixovaný s kapkou Forda Kofoly. Na závěr mi dovolte, abych parafrázoval jednoho z hrdinů, nevím sice, který to byl, ale sem tam vyběhl z tlupy a byl více vidět: "좋은 빌어 먹을". Naprosto se s tímto prohlášením ztotožňuji! ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Jak už zde bylo v několika komentářích řečeno New World je korejskou verzí mixu Infernal Affairs a Godfathera. A to verzí velmi povedenou. Dokonalé kvality Infernal Affairs sice New World nedosahuje ale skvělé charaktery, napínavý příběh a povedená filmařina (myšleno tuna vymazlených a velmi koukatelných záběrů) přesto bohatě stačí na to, aby si New World zajistil pzici jedoho z nejlepších asijských filmů posledních pár let. Co mi udělalo největší radost je, že film prakticky vůbec neobsahuje milostnou podzápletku, kterou autoři krimi/thrillerů mají tendenci vždy násilně do svých scénářů za každou cenu šroubovat. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama