Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší korejská kriminální organizace 'Goldmoon' získává na moci. Velitel policejního oddělení Kang (Min-sik Choi) nařídí policistovi v utajení Ja-Seoungovi (Lee Jeong-jae), aby se zapojil do operace 'New World' a pomohl zničit 'Goldmoon'. Během plnění úkolu Ja-Seoung stojí před rozhodnutím, jestli se řídit rozkazy jako policista, nebo přeběhnout a zůstat loajální Jeong Cheongovi (Jeong-min Hwang), šefovi 'Goldmoonu'. (Redi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JENOM TŘI LIDÉ NA SVĚTĚ O TOBĚ VĚDÍ.....“ /// Operace NOVÝ SVĚT. Operace, která může Ja-Sungovi zdvojnásobit plat (u policie). Plán vypadá dobře, ale chlapec je po vosmi letech nějakej unavenej…. Krimi gangsterka, která drží poklidný tempo, snad abych líp vstřebal těch několik jmen a stihl se dokonce (nebo do konce?) zorientovat v ksichtech. Nepřekvapí akčníma scénama, ani několika mordama. Stojí na příběhu, kterej se rozbíhá pomalu, nechává nahlídnout do organizace (i tý policejní), trochu do hlavy ,,VOLAVKY“, ale nakonec si stejně nejvíc vychutnáte onu víc než solidní gangsterskou gradaci. Takovou tu asijskou. Ve který maj poslední slovo Yanbianští dělníci. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Volali z Yanbianu. Prej nejsou lidi. 2.) Zjistím, že pojem ,,čínskej hacker“ není jen americká fantasmagorie. 3.) Thx za titule ,,richja“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

[2,5*]     "What a twist."     Ukážkový príklad akčného krimi thrilleru, pri ktorom treba úplne vypnúť mozog, aby si ho divák dokázal aspoň trochu užiť. Nad nejakou logikou sa tu proste netreba príliš zamýšľať, pretože to, čo sa tu deje, veľký zmysel nedáva (skupinka gangstrov iba čumí, keď sa na nich rúti auto, viaceré postavy akoby ani nemali záujem sa zachrániť, keď im ide o život (agentka, detektív), nezmyselný útok v garáži bez strelných zbraní, nesmrteľný Číňan a mnohé ďalšie). Keď si ale človek odmyslí všetku tú kórejskú šialenosť, film je občas aj celkom pôsobivý. A hra na efekt je zrejme asi to jediné, na čo tvorcovia vsádzajú. Hrdinovia z kriminálneho prostredia sa snažia pôsobiť strašne husto, ale sú totálne prázdni, nevyvolávajú prakticky žiadne emócie. Na efekt sa snaží hrať i scenár, a to až tak okato, že je neskutočne prekombinovaný, s množstvom akože prekvapivých zvratov, ktoré väčšinou vyznievajú dosť prihlúplo. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Kvalitní Gangsterka! Pečlivě propracovaný příběh, skvěle vybudované vztahy s postavami jak kladnými tak zápornými,avšak stopáž 135 minut je celkem ubjíjejcí, akce je minimum a napětí se taky moc nedostavilo,což mě lehce zklamalo,ale na 4* to vytahuje excelentní scéna ve výtahu, kde si hlavní hrdina hravě s nožem poradí s 7 chlapy a to mi téměř vyrazilo dech ! 70% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziserska prvotina Hoon jeong parka,a musim napisat, ze ide o takmer genialny film. S kludnym tempom, dialogmi, ktore sa dali pocuvat, namakanou atmosferou. Scenaristicky na urovni, ba dokonca ked hrozi zvolnenie tempa, taxi herci zvesela zastrielaju - amne sa to videlo, akcne sceny posobia drsne, vobec nie samoucelne. Jo a su tu aj moje milovane intrigy medzi hercami, takze som si konecne prisiel na svoje - verbal cosi spomina o prdeli, no, asi takto. Moze sa v panskej spolocnosti hovorit o nohach do X alebo do O, moze sa hovorit ci ma dotycny pan krk alebo nie /Villaggio krk nemal, to bola hlavohrud, nic v zlom/ / a malo by sa/ o bicepsoch, tricepsoch, namakanych hrudnikoch, kvalitnych lytkach ...... dokonca poniektori pani potrebuju brutalne namakane stehna na mrtvy tah povedzme. No ale hovorit v panskej spolocnosti o panskych zadkoch - to si nejeden urobi hodne , ale fakt hodne velke problemy a ne ze ne : 89 % ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nie som a ani nikdy nebudem fanúšikom gangsterských snímkov, no vzhľadom nato že ide o thriller z Kóre-e, pričom som tušil, že pôjde o úplne iný druh spracovania filmu, na aký je bežný divák zvyknutý, rozhodol som sa spraviť výnimku. "New World" disponuje veľmi solídnym príbehom, pričom jedným z mnoha plusov sú okrem samotného záveru, ktorý ponúka zaujímavý zvrat, pomerne rôznorodé povahové črty hlavných postáv. Na jednej strane vzbudzujú rešpekt, no na druhej dokážu v divákovi vyvolať pocity, kedy nadobúda dojem, že i v tak silných kriminálnych inštitúciách ako sú Gangy, môže vládnuť pomerne pohodová atmosféra. Musím uznať že sa tomu verí naozaj ťažko, no tento krimi thriller si aj vďaka tejto myšlienke nadpriemerné hodnotenie určite zaslúži. Na záver už len dodám, napriek tomu, že sa v závere objavia pasáže kedy dostávajú priestor mačety, či baseballové pálky, divák očakávajúci akčné orgie, môže úplne zabudnúť. V tomto príbehu ide skôr o vyobrazenie boja formou intríg než samopalmi. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno