Reklama

Reklama

Šachovnica

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Slovensko, 2011, 10 min

Recenze (3)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Výborný řemeslo, solidní herci, dobrej námět, ale... Neskutečně mě na duši deptalo pár maličkostí, které sice nijak nenarušují příběh, ale děsně mě štvali tím, že jsou jen a pouze pro efekt a efekt nezpůsobují, nevím, koho by měla ohromit motorka postavená na zadní kolo, držení dvou zbraní, místo jedné, nebo zbytečné salto při skoku, já nechci exhibici průměrného, když ostatní je nadprůměrné. Škoda, protože jinak by se mi to nejspíš dost líbilo, sice je zápletka obrovsky klišoidní, ale zrovna v krátkém studentském cvičení je mi to trochu putna, je-li dobře technicky zvládnuto, navíc mě nijak neomezovalo mé dokonalé šachové ignorantství, kdy mé schopnosti dosahují nezměrných výšin rozeznání identity jednotlivých figurek.. Film zde. Během psaní tohoto komentáře nebylo ublíženo žádné figurce žádné deskové hry ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Slovenská mafiánska love story o jednej šachovej partii, ktorá rozhodne všetko. Myslím, že orchestrálna hudba z hry Mafia II bol ideálny výber. ()

Allica 

všechny recenze uživatele

Je to povedené. Přesto mi nepřijde dostatečně vysvětlené proč to všechno. Trochu mi vadila barevnost snímku. Především při interiérových záběrech, kdy hlavní představitelé byli od hlavy fialový a šíleně růžoví. Ani mi nevadila ta hudba, ale pokud pod celý film napíšete titulek, že hudba je od toho a toho, aniž by jste od něj měli autorská práva, je vám uvedení jména autora zbytečné. Na druhou stranu u studentských filmů, které jsou pro školu, se tyto autorská práva netýkají. Výborný herecký výkon ze strany .. mafiána? A dobrá kamera. ()

Reklama

Reklama