Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (454)

Marze 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu změna stylu i humoru. Chybí nadsázka suše věcných glos a noblesa. Zde je styl parodie Bondovek s povrchními vtípky. Hejsek s emancipovanou ženou. Moc jim to sice vzájemně nejiskří, ale splňuje módu rovnosti pohlaví a ras. Dlouho se rozebírá co dříve zažili než se došourají k dětinské zápletce. Dětské publikum zde má trpasličí figurku. Dětinsky jsou také oznámení hodní a zlí stylem oznámení "tento je dobrák".Plusem jsou technické vynálezy jako vznášedlo a aristokratický sarkasmus Emmy. Digitální triky jsou nudné a vlastně všemu chybí osobitost, takže film je zaměnitelný s jakýmkoliv jiným komiksem. ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Thor a Valkyrie to nezvládli. Naprosto chápu, proč je dali zas k sobě. I přestože to jsou zde oba vcelku nezajímavé charaktery (on přehnaný ňouma, ona votravně ve všem dokonalá), chemie je mezi nimi dobrá, ale celkový dojem z filmu to nezachraňuje ani náhodou. Noví Muži v černém se sice opět vytasí s pitoreskně vyhlížejícími emzáky, vychytanými zbraněmi, charakteristickou hudbou, atd., ale kouzlo z původních dílů nezachytili ani náhodou. Vizuálně dobrá a vcelku zábavná podívaná, plus dobrý jiskření mezi oběma hlavními postavami, jsou asi hlavními pozitivy, jinak je vše na těžkém průměru až podprůměru. Sakra, ani vtipný to nebylo. Muži v černém nebyli vtipní! To je prostě selhání jak hrom. Nemluvě o tom, že každý předešlý díl měl výrazného hlavního padoucha, tady je to dost slabota. Celkově je ten film takový nemastný, neslaný. Neumí do sebe vtáhnout, ale ani pořádně naštvat. Nejde si s kamarády povídat o tom, co byly naše nejoblíbenější scény, ale ani s nimi nejde si na film pořádně zanadávat. Slabší 3* ()

Reklama

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Nevíte někdo jak se do filmu, který se jmenuje Men in Black, dostala žena? A přesně tady je kámen úrazu. Hemsworth je více méně nijaký a pořád je ve stínu Thora, za to Tessa Thompson je úplně nijaká. Kdyby měl CH někoho k sobě, tak to mohlo být zajímavé. Například duo Smith a Hemsworth, tak to by byla cool podívaná. Ve filmu byl nejzábavnější Pěšák a to je velké zklamání pro tak známou sérii. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Jako velkej fanoušek MIB můžu říct, že to nečekaně docela šlo, jen všechny postavy MIB ve filmu působily dost amatérsky a nevěrohodně, prostě neměly ten správnej šmrnc, nebyly hodný MIB, a vévodil tomu tahák pro děvčátka Chris Hemsworth. Starý dobrý charaktery Willa Smithe, TLJ a třeba Rip Torna zkrátka chyběly. Z toho vtipnýho mála potěšil kladivovej odkaz na Thora při bitce s Taranťanem Lucou, jinak toho za zmínku moc nestojí, ale jedenkrát se to zkouknout dá. [45%] ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Jednička patří k mým velmi oblíbeným filmům na poli komedií. Dvojka mě nijak nenadchla, trojka naopak po letech velmi příjemně překvapila. S odstupem sedmi let tu máme další pokračování. Tentokrát nemám žádné očekávání, a tak nemohu být zklamán. Tedy, pokud to v případě Globální hrozby vůbec jde. Režisér je kvalitní a herecky je to obsazené dobře. Tak kde je chyba? Na nových Mužích v Černém je tak moc patrné, že se přepisoval scénář. Ten film vůbec nemá pověstný drive téhle značky. Postavy se potulují odtamtud tam a vlastně se přesouvají i bez většího důvodu nebo motivace. Příběh může být děravý, nelogický, ale v takhle nabitém akčním rozvrhu nemůže být nudný. A to bohužel nový MiB jsou. Nemají šťávu a za ty dvě hodiny jsem se často přistihl, že se nudím. Scén k zasmání není moc a jsme opět u poznávací značky téhle série. Tomuhle bohužel nepomůže ani to, že je léto a že je to popcornový blockbuster jako blázen. Nepomůže ani to, že jsem neměl žádné očekávání. Tohle je prostě zbytečný sequel. Bodíky navíc za soundtrack původní trilogie a jednoho hezkého obrazu, který visí v anglické pobočce. Tenhle šmejd z vesmíru, ale asi už dohrál. [Dolby Atmos] (45 %) ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Agentka M (Tessa Thompson) používá hodinky Hamilton Ventura – přinejmenším designově modernizovanou napodobeninu modelu, který byl jako první v roce 1950 vybaven bateriemi a mechanickým strojem. Stejné hodinky používal i Will Smith v prvním filmu Muži v černém (1997). (HonzaR.)
  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama