Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (456)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Pro mě film, který už jde hodně za hranu co se týče chování mužského hrdiny v akčním filmu. (O komedii se nebudeme bavit, tady se totiž není vůbec čemu smát.) Poprvé je zde využita hlavní chlapská role primárně pro účely dámského publika a Chris Hemsworth se chová jako klasická půvabná pipina. Moc jsem nepochopil komu se tímhle chtěli tvůrci zavděčit. Ženy na podobné filmy nechodí a chlapi nestojí o to aby koukali na nějakého ňoumu co čeká až něco holka vymyslí. Nakonec ani ten Liam to nezachrání. Začíná mě připadat v poslední době buď zhnusený nebo už opravdu starý. Jasně nejslabší kousek série, který mě udělal největší radost globálním kasovním neúspěchem. Neumím si představit že by tahle slabě natočená kravina vydělala fůru prachů a my dostali další pokračování série v podobném duchu a nedej bože bez Willa. 40% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi to jakž takž líbilo, netrpěl sem. Jen nedokážu pochopit, kam se ksakru v takhle drahým a poměrně očekávaným velkofilm ztratily nějaký lepší, větší akční scény? Jsou tu všeho všudy tři, a vypadají jak z televizní produkce. V tomhle ohledu teda neskutečný zklamání, když člověk ví, co všechno se dneska dá s trikama (ale klidně i bez nich!) před kamerou vykouzlit. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Muži v čiernom nikdy nepatrili medzi moju obľúbenú filmovú sériu a to mám Willa a sci-fi rád. Napriek tomu som sa pozrel na ďalšie žmýkanie značky, no tento krát sa role prehodili. Hlavný hrdina už nieje černoch, ale beloch a režisér už nieje biely ale čierny. S filmom to moc nesúvisí, ale hodilo sa mi to sem napísať. Takže pozrel som na to predovšetkým kvôli trailerom, zaujalo ma aj herecké obsadenie a hlavne to, že to natočil režisér, ktorý ma za sebou také pecky ako lúpež po taliansky, ctihodný občan alebo rýchlo a zbesilo 8. No a aj keď ma muži v čiernom nikdy nebavili a hodnotenie je aj tu mizerné, prekvapivo som sa toľko nenudil. Úvod ma síce moc nebavil, ale od polky sa to celkom rozbehlo. Navyše aj keď Hemsworth nieje žiadne herecké eso, je to sympaťák a jeho kolegynka s Thora tri vlastne tiež. Potešil aj Liam Neeson, aj keď som nečakal, že vyfasuje takúto roličku. Keď si to tak rozoberiem niektoré pasáže sú slabšie, iné ako napríklad finále, zas dokážu zaujať, herci nenudia a vizuálne je to tiež celkom pôsobivé. Na to, že hodnotenie je celkom slabé sa to dalo pozrieť, ale od Gary Graya by som čakal viac, hlavne v tej akcii. 60% - 3* ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Po provedeném 3 dílů opustil loď nejen kapitán Barry Sonnenfeld, ale i Will Smith a Tommy Lee Jones....a vzhledem k novému režisérovi asi udělali správně, neboť 4 díl je naprosto špatný, nezáživný, až otravný a bohužel herecké hvězdy, které se podařilo do projektu získat, nic na tom nemění....smutek ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Nevíte někdo jak se do filmu, který se jmenuje Men in Black, dostala žena? A přesně tady je kámen úrazu. Hemsworth je více méně nijaký a pořád je ve stínu Thora, za to Tessa Thompson je úplně nijaká. Kdyby měl CH někoho k sobě, tak to mohlo být zajímavé. Například duo Smith a Hemsworth, tak to by byla cool podívaná. Ve filmu byl nejzábavnější Pěšák a to je velké zklamání pro tak známou sérii. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Na začáku filmu Agent High T (Liam Neeson) prohlásí, že nesnáší Paříž. Tím trefně odkazuje na vlastní akční film 96 hodin (2008), který se odehrává právě v Paříži. (kyrysar)
  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)
  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama