Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (456)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Muži v čiernom nikdy nepatrili medzi moju obľúbenú filmovú sériu a to mám Willa a sci-fi rád. Napriek tomu som sa pozrel na ďalšie žmýkanie značky, no tento krát sa role prehodili. Hlavný hrdina už nieje černoch, ale beloch a režisér už nieje biely ale čierny. S filmom to moc nesúvisí, ale hodilo sa mi to sem napísať. Takže pozrel som na to predovšetkým kvôli trailerom, zaujalo ma aj herecké obsadenie a hlavne to, že to natočil režisér, ktorý ma za sebou také pecky ako lúpež po taliansky, ctihodný občan alebo rýchlo a zbesilo 8. No a aj keď ma muži v čiernom nikdy nebavili a hodnotenie je aj tu mizerné, prekvapivo som sa toľko nenudil. Úvod ma síce moc nebavil, ale od polky sa to celkom rozbehlo. Navyše aj keď Hemsworth nieje žiadne herecké eso, je to sympaťák a jeho kolegynka s Thora tri vlastne tiež. Potešil aj Liam Neeson, aj keď som nečakal, že vyfasuje takúto roličku. Keď si to tak rozoberiem niektoré pasáže sú slabšie, iné ako napríklad finále, zas dokážu zaujať, herci nenudia a vizuálne je to tiež celkom pôsobivé. Na to, že hodnotenie je celkom slabé sa to dalo pozrieť, ale od Gary Graya by som čakal viac, hlavne v tej akcii. 60% - 3* ()

pornogrind odpad!

všechny recenze uživatele

První Men in Black je zábavná klasika na kterou nedám dopustit. Dvojka už byla o něco slabší ale pořád šlo o dobrou zábavu. Třetí díl je tady sice v červených číslech, ale mě osobně až tak neohromil. Men in Black: Iternational je totální zhovadilost. Už dlouho jsem neviděl takovou ubohost, která se jen snaží přiživit na dobré značce MIB. Herecký obsazení je katastrofální. Ústřední dvojice je přímo zoufalá. Ještě horší je to s komediální stránkou filmu. Já osobně jsem se u filmu ani jednou nezasmál. Samotnej příběh je taky absolutně nezajímavej. Není tady ani jedna věc která by stála za pochvalu. Už dlouho jsem u filmu tak netrpěl. Tohle je pro mě odpad jak vyšitej. Nazval bych to doslova žumpou filmovýho průmslu. A takový bulshit se dostane do kin. To prostě nepochopím. Podle mě by tomu seděl spíš český název Muži v černém: Globální odpad. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Vlastně se mi to jakž takž líbilo, netrpěl sem. Jen nedokážu pochopit, kam se ksakru v takhle drahým a poměrně očekávaným velkofilm ztratily nějaký lepší, větší akční scény? Jsou tu všeho všudy tři, a vypadají jak z televizní produkce. V tomhle ohledu teda neskutečný zklamání, když člověk ví, co všechno se dneska dá s trikama (ale klidně i bez nich!) před kamerou vykouzlit. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tihle Muži v černém mají jednu skvělou kartu na svý straně - letňáky. Jako dát si pivko, obejmout holku a koukat na biják někde kdekoli venku tak mě nic nechybí. Holky tam maj Chrise co háže frajerský úsměvy na všechny strany a působí jako frajírek na druhou. My tam máme Tess, která minimálně sexy postavou jisto jistě disponuje, panicové efekty a všichni dohramady jakž takž humor, navíc si i trošku zacestujeme čili film má otevříno opravdu pro mnoho skupin. Jo, někdy si člověk říká , fakt lidský tělo umí přerazit trupku, vstát a akčnit ? Jenže sere mě to ? Ne ! Jo a je tam taky spousta mimozemšťanů v různým často vtipným podání podání, což beru. Feministky jistě potěší hláška, proč Men in Black, když jsme ženy, tak snad už se to příště povede a budou v názvu ženy a bude o jeden v amerických filmech již tradiční ubulenej dialog méně. Film jinou ambici než odfrk v kině nemá a to mě je na něm sympatický, to že přečteš hlavního padoucha v půlce flmu, že někdy si říkáš, ale no tááák, v pohodě přebije lehkost s jakou je film natočen. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Znie to akoby som bol degradovaný a povýšený zároveň.“ Nechcem sa hrať na kazateľa, ale pri filmoch ako tento človeku napadne, že svet je nefér. Máte množstvo talentovaných ľudí, ktorí ak by dostali príležitosť, mohli by tvoriť parádne filmy. Namiesto toho nejaký fušer, ktorého stredné meno by mohlo byť Nuda, dostane 110 miliónov a natočí TAK strašne neviditeľný film, po ktorom neštekne ani pes. A to poznám všelijakých psov. Ale po tomto by neštekli fakt ani ony. Zúfalo nudné. Takmer ma to až bolelo pozerať. Cameá (mopslík, šváby) to fakt nezachránia. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Agent H (Chris Hemsworth) v jednej scéne bojuje s malým kladivom. Toto je zrejmý odkaz na úlohu herca Chrisa Hemswortha ako Thora v Marvel Cinematic Universe. (chesterko)
  • Agentka M (Tessa Thompson) používá hodinky Hamilton Ventura – přinejmenším designově modernizovanou napodobeninu modelu, který byl jako první v roce 1950 vybaven bateriemi a mechanickým strojem. Stejné hodinky používal i Will Smith v prvním filmu Muži v černém (1997). (HonzaR.)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama