Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Co začíná jako děsivá,vtipná metafora končí jako těžkopádná kuriozita. Contracted je důvěrná podobizna 3 denní metamorfózy a bezpochyby je tenhle flick velmi zdařilý. Najarra Townsend je velmi uvěřitelná jako podrážděný,frustrovaný teenager pomalu se měnící v něco zrůdného. Masky a efekty jsou až hrůzu nahánějící skvěle zvládnuté. Překvapivě bolestné,odporné,mrazivé a velmi efektivní hororové drámo,které mě uzemnilo,posadilo na prdel,donutilo koukat po celou stopáž s otevřenou hubou a zrychleným tepem! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Celkem detailní rozbor rozpadávající se dívky. Během tří dnů sledujeme pod drobnohledem její transformaci z krásné lesbičky na fyzickou trosku, jejíž tělo začnou postupně opouštět vlasy, nehty, zuby. Ale nebojte, dojde i na červy vypadávající z vagíny, takže fakt chuťovka. Chuťovka o to víc nepříjemná, že postihne takhle sympatickou holčinu, která klopýtne jen na jeden večer. Narozdíl od jmenované Thanatomorfózy však tenhle snímek disponuje větším budgetem a hlavně příběhem, což mi sedí rozhodně víc. Za mě určitě spokojenost. A teď vzhůru na Halleyovu kometu. ()

Reklama

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Thanatomorphose (2*) sa vyberala artovejšou cestou, škoda že príšerne nudnou a prázdnou (pre mňa bola sklamaním na plnej čiare), zaujímavá bola iba pudovou i vizuálnou surovosťou a pôsobivým záverom. Contracted sa uberá diváckejšou cestou, vizuálne je omnoho lákavejšia, obsahuje asi päťkrát viac deja (hoci je o 10 minút kratšia) a keby bol scenár o niečo menej tínedžersky tápajúci a viac ujasnený, keby neboli všetky vedľajšie postavy tak strašne otravné (hlavná hrdinka super), keby si požičal od Thana trochu viac tej artovej nahoty a hnilobného puchu, keby sa všetky klady týchto dvoch filmov spojili, mohlo by ísť o minimálne 4hviezdičkový nezabudnutelný zážitok. Takto ma obidva snímky iritovali - každá trochu inak. Záver (REC 0?) prekvapujúci a dobrý, hoci netuším čo mal znamenať. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takovejhle one-night stand nechceš. Nedávná námětově příbuzná Thanatomorfóza byla silnější zážitek. Je vcelku jedno, kdo od koho opisoval, výsledné filmy jsou svou náladou poměrně odlišné. Tohle má děj, více se dozvíme o postavách. Thanatomorphose byla explicitnější a intenzivnější a na druhé straně také amatérštěji zpracovaná. Ale zadrala se pod kůži. Contracted dřív než se stihne zadřít, začne mírně srát chováním postav, které se blíž a blíž konci stává stále debilnějším. Celkově žádná velká pecka, na kterou bych měl potřebu vzpomínat, ale špatné to není. Od zcela matné a prázdné Madison County každopádně režijní pokrok správným směrem. ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pořádný nářez, který vypadal na začátku úplně nevinně. Jeden by nevěřil, co se může stát po jednom "zavrzáníčku". Jinak dějově brilantně vyladěný horror. Bylo celkem bolestné vidět půvabnou Najarru Townsend, jak se věrohodně mění na stvůru, za kterou se v klidu dala považovat, díky skvělé práci maskérek. Na druhou stranu občas byly vidět určité nedokonalosti, ale to se dalo přehlédnout vzhledem k chladnokrevnosti finální části filmu. To jak to skončilo se mi opravdu zamlouvalo. Ne, že bych nefandil hlavní hrdince, ale každá zábava něco stojí. Některá stojí třeba jen pár vlhčených ubrousků, některá má cenu zubů,nehtů, vlasů a následně i změny "povahy". Takový je život, 80%! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama