Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Moucha, Vetřelec, Moje sestra vlkodlak, Shives a zombie žánr obecně. A nebo AIDS, syfilis a malomocenství. Jedna opilecká noc na večírku, která skončila v autě, se stala pro Samanthu (proč je v obsahu nějaká Sophie? viděl to ten člověk vůbec?) osudnou. Trest za neujasněnou sexuální orientaci, nebo jen za to, že si prostě nedala pozor? Proměna člověka v monstrum je uvěřitelná a nevyhýbá se cronenbergovským nechutnostem. Po vyndání zubu a utržení nehtu jsem jen čekal, kdy jí narostou křídla. Nakonec je třeba se setkat se třemi lidmi, kteří na to nikdy nezapomenou - zejména návštěva Nikki má v sobě podivné napětí. A Riley? Dostane, co čeká? Splní se mu jeho sen? Nu, možná... ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

S jasnou lajnou nastolený velice (opakuji VELICE) nechutný thriller o tom, jak se nevyplácí mrdačka na jednu noc a to v takovém obrazovém doprovodu, jakej nechceš! Naštěstí v tomhle filmu nejde jen o to, co nejvíce šokovat, takže vše působí dost uvěřitelně a o to dramatičtěji a to díky i druho-ligové produkci a bohužel také mnohdy unylé herecké výkony nejsou žádná sláva. Byly chvíle, kdy bych se nezdráhal dál i 4 hvězdy, ale bylo by to pouze za již zmíněnou nechutnost, takže budu férovej. Pro milovníky hnusu a panikáře, co se bojí, že něco lapnou, tohle je povinnost! :D ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová (což by ani nevadilo) nudná (to už docela vadí) sračka (a to vadí hodně). Nic moc masky, nic moc děj, nic moc herci, nic moc nechutny, nic moc dialogy, nic moc promyšleny, nic moc gore efekty, stupidní postavy. Posrat záchodovy prkynko a tiše zmizet by byl lepší plán, než se koukat na tenhle film... A jinak americká národní fóbie před nechráněným pohlavním stykem se šíří a šíří, co? ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Začalo to celkem slibně. Nejdříve to bylo takové "zajímavé" a hlavně vás dál zajímá co se bude dít s hlavní postavou. To asi měl být účel a taky se to splnilo. Jenže pak se to začalo tak trošku zhoršovat až se to na konci vážně zvrtlo. Ano, tím koncem myslím poslední minutu. Debilněji ten konec snad ani vymyslet nemohli! Myslím že kdyby film skončil jen o minutu dřív tak bych dal o hvězdičku víc. Konec mě zklamal z toho důvodu, že celý film se vyvíjí zajímavě a zajímá vás co se stane dál. Jaký konec čeká hlavní postavu atd. Jenže oni z ní nakonec udělají pitomou...! No, shlédněte film a asi mě pochopíte i když jste dali vyšší hodnocení než já. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nespěte s náhodnými cizinci děvčata, protože by jste se mohly změnit v odpornou olezlou stvůru s vražednejma sklonama. No.............ne že by to nešlo i bez nezávaznýho sexu. :D Celkem slušný tempo, parádně ztvárněná proměna a překvapivě dost dobře zahraný, ačkoliv mi hlavní hrdinka zprvu vůbec neseděla. Malej, ale solidní horor. 60% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama