Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

elanius 

všechny recenze uživatele

(71/2014) / Záver, asi najrozporuplnejší part filmu podla komentárov ma osobne moc potešil, ale prezrádzať nebudem. Nápad ako taký za 100 bodov, spracovanie efektívne a dostačujúce. Ináč pre slabšie povahy docela zaberák, nechtíky, krváky, červíčky :). Hlavná hrdinka zo začiaktu chrumkavá, ku koncu až moc prepečená :) (8/10) ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Od Erica to vezmem ako recesiu a tiež ako tréning na ďalší prejav svojej existencie. Ak sa pokúsil priblížiť " THANA " tak to si nevystačil.Nemohúco nechápavé a uškriekané okolité, mimo diváckej únavy ničomu neslúžiace figúrky so (something wrong ) contract tmou, v ktorej aj tušiaci moron obrába infikovanú pôdu ( finalsex) a záverečný materinsko vybledlý tendenčný zombie overšleh takto získal certifikát kopírovanej nemohúcnosti.. Stačí pozrieť intro z THANA a CONTRA. Zámer bol očividne iný ! And the Winner Is...hel jes, ju nou. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová (což by ani nevadilo) nudná (to už docela vadí) sračka (a to vadí hodně). Nic moc masky, nic moc děj, nic moc herci, nic moc nechutny, nic moc dialogy, nic moc promyšleny, nic moc gore efekty, stupidní postavy. Posrat záchodovy prkynko a tiše zmizet by byl lepší plán, než se koukat na tenhle film... A jinak americká národní fóbie před nechráněným pohlavním stykem se šíří a šíří, co? ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Thanatomorphose (2*) sa vyberala artovejšou cestou, škoda že príšerne nudnou a prázdnou (pre mňa bola sklamaním na plnej čiare), zaujímavá bola iba pudovou i vizuálnou surovosťou a pôsobivým záverom. Contracted sa uberá diváckejšou cestou, vizuálne je omnoho lákavejšia, obsahuje asi päťkrát viac deja (hoci je o 10 minút kratšia) a keby bol scenár o niečo menej tínedžersky tápajúci a viac ujasnený, keby neboli všetky vedľajšie postavy tak strašne otravné (hlavná hrdinka super), keby si požičal od Thana trochu viac tej artovej nahoty a hnilobného puchu, keby sa všetky klady týchto dvoch filmov spojili, mohlo by ísť o minimálne 4hviezdičkový nezabudnutelný zážitok. Takto ma obidva snímky iritovali - každá trochu inak. Záver (REC 0?) prekvapujúci a dobrý, hoci netuším čo mal znamenať. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal tento nový snímek a musím říct, že mě dlouho nic tak neposadilo na zadek. Mladá lesbička se na párty vyspí s týpkem, který na ní hodí nějakou infekci. začíná 3-denní peklo, kde nechybí krvácení, padání nehtů atd. Naprostá pecka. Hlavní představitelka vážně sexy a masky až neuvěřitelně reálné. Doporučuji všemi dvanácti. O něco lepší než nedávné Thanatomorphose, co se týče děje, ale druhý snímek byl malinko intenzivnější, byť trošku amatérsky natočený. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama