Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

SPOILERŮ až běda, takže radši nečíst, dokud jste to neviděli ;) Řekla jsem si, že si dám chvilku pauzu od všech těch seminárek, prezentací, praxí a diplomky a prostě se na něco zas jednou podívám. Sáhla jsem po mé oblíbenkyni z puberťáckých let, s níž jsem se pravidelně setkávala každý všední den po škole v televizi. Docela jsem se bála, že toto setkání se mi nebude líbit a akorát si tím zkazím krásné vzpomínky, ale díky bohu jsem se mýlila. Teda ano nebylo to nejlepší, zdaleka mě to nebavilo tolik jako seriál, ale stále mě Veronica dokázala překvapit, pořád má stejně prořízlou hubu a dokáže všechny odpálkovat, opět mi bylo líto Pize, protože na něj vždycky tak trochu srala, opět jsem ale byla nadšená z jejího znovuzaláskování s Loganem, a především z jejího dobrodrůža, kdy jí jako obvykle šlo o život a vyřešila úžasně komplikovanou a dobře schovanou vraždu. Je vlastně ale docela dobře, že se film natočil, protože ta třetí série skončila naprosto divně a musím říct, že snímek na seriál hezky navazuje, za což je pochvala. Jen já být na jejím místě, bych se teda radši vrátila do NY a byla právničkou v jedné z nejuznávanějších firem a brala neskutečné prachy (s Loganem by přece mohla být tak jak tak). Veronica? Jako správný závislák zahodila svých dobře budovaných 9 let života a vrátila se ke svému "chlastu" v Prdelovici, kde všichni něco měli s někým, je tam až neskutečně moc zločinů, všichni ji znají a většina z nich ji nenávidí a policie je tam zkorumpovaná až běda, ať je šerifem kdokoliv. Díky za tohle příjemné zakončení. ()

Erik7595 

všechny recenze uživatele

Najnudnejší krimi film roka a pravdepodobne aj najnudnejší film roka 2014 pre mňa vyhráva Veronica Marsová. Seriál som nesledoval a po tomto podpriemernom filme ani nikdy nebudem. Očakával som aspoň trocha napätia, nejakého zaujímavého zvratu alebo aspoň trochu dobrej zápletky, ale toto je čistý podpriemer. Nuda, nuda. 3/10 ()

Reklama

Chickenka 

všechny recenze uživatele

Na to, že je plánovaný celovečerní film s Veronicou Mars v hlavní roli, jsem narazila jednou úplnou náhodou. Nejprve jsem z této noviny byla nadšená, ale poté spíše rozpačitá, jelikož jsem si nedokázala představit celovečerní film kdysi mého nejoblíbenějšího seriálu. Ale vlastně ono se jedná o o samostatný seriál, nic se nezměnilo, všechny postavy, budovy zůstali téměř nezměněné po těch 9 let. Film mě tedy velice překvapil! Pro mě to je dlouho očekávané zakončení seriálu, jelikož přece Veronica nemohla skončit s Pizem! Já byla po celou dobu pro Logana, takže i tím koncem si u mě film polepšil! Za mě 4,5*. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

V momente, keď vás film nadväzujúci na seriál, ktorý ste pred niekoľkými rokmi sledovali, no nikdy si nezískal miesto medzi tými najobľúbenejšími, dokáže strhnúť tak, že si ani neuvedomíte ako a odrazu je 1 hodina po polnoci a pred vami bežia záverečné titulky, si uvedomíte, že tomuto kúsku nemôžete dať nízke hodnotenie. Filmová Veronica Marsová neoplýva možno nejakým premyslenejším príbehom, ten by sa pri šikovnosti scenáristu dal spracovať ako hodinový pilot k prípadnému reštartu seriálu, no charizma sršiaca z hercov, ktorí si opätovné stretnutie na pľaci viditeľne užívajú a scenár nabitý pasážami, ktoré dokážu veľmi dobre udržiavať tempo celého príbehu a zároveň zabávať diváka, sú tými najväčšími zbraňami tvorcov. Pokiaľ ste sa v živote nestretli s rovnomenným seriálom, ani sa neunúvajte pozerať film. Je tu totiž príliš veľa odkazov na predchádzajúce dianie, ktoré nedokážete pochopiť a výsledkom je značne okresaný zážitok. Ak ste však seriál sledovali a aj nepatril medzi tie veci, kvôli ktorým by ste si každý deň s napätím sadali pred televízne obrazovky, nebojte sa a choďte do toho. Pre fanúšikov seriálu je to samozrejme povinnosť, ktorá ich rozhodne nesklame. (75%) ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Serialem jsem nedotceny, ale filmovou Veronicu Mars jsem objevil na Kickstarteru, kde bije do oci tim, ze se jedna o prozatim jednoznacne nejuspesnejsi filmovy Kickstarter projekt, a jeden z nejuspesnejsich Kickstarter projektu vubec, ktery od fanousku na tvorbu vybral skoro 6 milionu dolaru, byl jsem tedy zvedavy jak s tim tvurci nalozi a jak to cele dopadne. Fanousci budou urcite spokojeni, je to takova prijemna post-high school detektivka, sice nicim nevybocujici standard, na ktery se da ale uplne v pohode koukat. Zaroven je super, ze se daji filmy podobne natacet bez jakychkoliv zasahu studii jen z budgetu ziskaneho od fanousku, o to vic zamrzi jak se to drzi pri zemi, mohli tak nesvazani studii vic uvolnit uzdu sve kreativite a napadum. Stejne je ale fascinujici, ze nejuspesnejsi herni projekty na Kickstarteru na kterych se dlouhe roky vyvoje podili rozsahle tymy geniue herni branze, vznikaji z polovicnim budgetem a za 6 mega se pak natoci za necely mesic takovahle filmova jednohubka. V porovnanim s klasickym Hollywoodem je ale i 6 mega malo, coz potvrzuje jak maji filmy obecne neskutecne prepalene rozpocty. A to se toci dokola jedna blbost za druhou. David Lynch by mel jit na Kickstarter. 5/10 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Kristen Bell porodila přibližně 2-3 měsíce před natáčení holčičku. (rafix)
  • Začalo se natáčet v létě roku 2013, šest let po skončení původního seriálu a témeř deset let po premiéře prvního dílu. (Perverz)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama