Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Film Veronica Mars mal všetko, čo si fanúšikovia seriálu mohli priať: Veronica kicking ass and not taking names, Logan obvinený z ďalšej vraždy :-), skorumpovaný šerif, inside joky, napätie a násilie a hlavne - Veronica a Logan spolu. Navyše Veronica sa vrátila k súkromnému detektívstvu v Neptune, pretože "you can't claim victory if you leave the ring." Awesome. Neviem, či to bolo až také awesome pre tých, ktorý seriál nepoznajú, ale pre mňa fan heaven :-) ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Mírně obtloustlá Kristen Bell, která bývávala kočka se teď už do filmů moc nehodí. Zvlášť s jejím hereckým supertalentem. Scénář snad ani nebudu komentova, "Hi I am Veronica and I am dependent. " Jo ještě tam z ní udělali kurvu, ale co to se k ní možná i hodí. Takže pokud se chcete podívat na neobyčejně posranej film, jste u toho pravého 2* ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $6miliónovTržby USA $3,322,127Tržby Celosvetovo $3,485,127Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,293,098 //počet predaných kusov 68,656Tržby za predaj DVD v USA $2,981,480 //počet predaných kusov 118,598║ seriál som našťastie nepozerával a ani po tomto kino filme už netúžim, nakoľko mi to prišlo dosť odbité, ničím zvlásť nevýrazné /40%/ ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Filmová Veronica Mars je jako léta odkládané setkání se starým známým. Bojíte se, že si po těch letech už nebudete mít co říct, když na něj ale dojde, všechno zapadne na svoje místo. Veronica je pořád krásná, drzá a jízlivá, a Keith je pořád nejsympatičtější televizní taťka. Úvod filmu v rychlosti připomene, o čem že byl seriál, a pak začne rozmotávat svůj příběh. Kdy, jak a kam se posunuli hlavní hrdinové se svými životy, a taky proč se všichni setkávají zpátky v Neptune. Detektivní zápletka je fajn, připomíná spíš jednodušší případy seriálu, což je vzhledem ke stopáži pochopitelné, potěší zapojení starých známých postav, nejenom těch hlavních (Logan, Wallace, Mac, Weevil), ale i oblíbených vedlejšáků (Gia, Vinnie). No a potom je tu samozřejmě to, po čem prahne většina fandů původního seriálu. Budou nebo nebudou? Většině lidí to nejspíš moc neřekne, ale pro fandy seriálu je to pěkný dárek. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zakončující film pro fandy seriálu. Funguje asi tak, jako Serenity pro Firefly. Samostatně koukatelný, ale jen fandové ho dokáží naplno docenit. Samotný děj je totiž je jednou delší epizodou seriálu, nutno podotknout že poněkud drsnější a nebezpečnější. Příznivcům seriálu však záleží především na postavách, se kterými žili celé předchozí tři série a v tomto směru je celovečerák naprosto uspokojující. Všechny důležité linky působí zakončeně a tvůrci si nechali nenápadně otevřené dveře pro případné pokračování. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Rozpočet filmu byl dva miliony amerických dolarů, které se vrátili hned během prvního víkendu. První víkendové den film hrálo jen 95 kin a výdělek činil 230 tisíc dolarů. Druhý den film hrálo celkem 291 kin a výtěžek přesáhl 2 miliony. (Patw)
  • Začalo se natáčet v létě roku 2013, šest let po skončení původního seriálu a témeř deset let po premiéře prvního dílu. (Perverz)
  • Natáčanie trvalo 23 dní. Začalo sa 17. júna 2013 a skončilo 23. júla 2013 o 4:34 ráno. (fatalista)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama