Reklama

Reklama

The Battery

  • Austrálie The Battery (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva bývalí hráči baseballu, Ben (Jeremy Gardner) a Mickey (Adam Cronheim), podnikají cestu napříč pustou Novou Anglií. Drží se vedlejších cest a lesů, aby se vyhnuli rušným městům a obcím, kde rozhodně není bezpečno. Aby přežili, musí také překonat vzájemné osobnostní rozdíly. Ben vyznává divoký, nezákonný a kočovný životní styl, zatímco Mickey není schopen přijímat drsnou realitu v novém světě a touží po věcech, které kdysi považovali za samozřejmost - postel, dívka, a bezpečné místo k žití. Když se Mickeymu podaří zachytit rádiový přenos ze zdánlivě prosperující chráněné komunity, nic ho nezastaví, aby ji našel. Přestože jim bylo jasně řečeno, že nejsou vítáni. (FFilipCZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (161)

Tosi 

všechny recenze uživatele

Velmi osvěžující indie-zombie-road-movie (určitě ne horror), za jistě velmi nezávislých 6000 dolarů. Výsledkem je jemně melancholický film, s hodně tichými místy, které podkreslovala pouze skvělě vybraná hudba, navíc s výbornou hlavní dvojicí. Kvůli nedostatku akce, či pomalému tempu (jak filmu, tak i zombies), se vše tváří jako velká nuda (což někdy opravdu byla), ale pokud se nudit nechcete, hodíte si nohy stůl a užijete si pěkné lesnaté prostředí, velké travnaté pláně, jedno skvělé taneční vystoupení, nebo neuvěřitelně dlouhou (snad až 17-ti minutovou) poslední scénu v autě, u které jsem tak dlouho kroutil hlavou, až jsem se smál na celé kolo. Na tři hvězdičky málo, na čtyři moc, ale za tu srandu to stálo :-) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pre mňa skoro kult. Všetky tie amatériny k smrti neznášam a toto amatéri točili a je to na tom vidieť, ale občas im vyšla nejaká naozaj vynikajúca scéna - nejaká, pri ktorej ste na to zabudli, úroveň skočila o päť poschodí vyššie a fungovalo to. Aj wtf okamžiky, aj občasný humor, aj nepríjemný pocit vo finále. A soundtrack, jeden z najlepších za posledné roky. Jeremy Gardner to ešte dotiahne ďaleko.. 90% ()

Reklama

Jazzzz 

všechny recenze uživatele

Takové velice zajímavé zdlouhavé nic. Ono asi nelze v postapokalyptickém světě plném zombií toho moc očekávat, ale já jsem toho rozhodně trochu víc očekával. Film se vleče od ničeho nikam až po ztrátu klíčků od auta. Jediné zajímavé na filmu je rádoby do očí bijící dvojice, která nemá skoro nic společného a jejich odlišný způsob srovnávání se se současnou situací. Jde spíše o psychologické drama zasazené do zombií světa. Tato kombinace mě nijak nenadchla. U filmu jsem se místy opravdu nudil. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Indie dramedy o dvou kámoších putujících postapo US a o jejich každodenním strastech. Mrtvoláci nejsou po většinu filmu zas tak podstatní, protože od nich v menším počtu výrazné nebezpečí nehrozí a slovo si vezmou až v poslední fázi filmu. Nicméně není to jen komedie, film se sice nese v odlehčené atmosféře, ale když jde do tuhého, dokáže se přitvrdit. Tempo je spíše pomalejší, poklidnou atmosféru dotváří parádní soundtrack. Za mizerných 6k babek je to velice obstojná podívaná. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tak já vám nějak nevím...Ze všech stran tu na tento kousek sršela víceméně chvála, až jsem se nemohla dočkat až to skouknu a ono...NIC....Absolutně nic, ani to se mnou nehlo. Jo, celková kompozice děje, lépe řečeno ten nápad se mi docela líbil ale přesto zklamání...Mám ráda pomalý ploužící se zombíky ale tihle byli moc, totálně bez energie, chcípáci, žádnej drive, nebavili mě...Hlavní hrdinové - až moc lidskej, měkkej (teda kromě dolních partií, tam byl ťvrďák každou chvíli) Mickey a ironickej santusák Ben mě vážně ze židle nezvedli. Pár vtipných hlášek se tam našlo ale jinak to šlo celé tak nějak kolem mě a ani napjatej konec to nezachránil. 35% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (5)

  • Film vyhrál diváckou cenu na třech žánrových festivalech. (Rob Roy)
  • Ve scéně v autě byla v láhvi s nasbíranou tekutinou pravá moč. (Zorlac)
  • Masturbační scéna v autě nahradila původně plánovanou scénu, kterou byl pokus o znásilnění zombie. (Zorlac)

Reklama

Reklama