Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (510)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad s luxusním digitálem. Holt někdo si může dovolit i takovou neskutečnou kravinu, která se asi chtěla uchytit podobně jako Constantine ve fantasy světě, ve kterém platí určitá pravidla, opatřit nákladnými triky, ale tak nějak zapomene na to hlavní a to je scénář a zajímavý příběh. V průběhu se dozvídáme, že při výkladu karet zrovna tahle karta znamená tohle. Proč? protože prostě proto. A takhle by se dalo pokračovat. Mírně zajímavější situace nastává až s blížícím se závěrem. Tvůrci se snaží těsně před koncem diváka přesvědčit, že pokud se chce dozvědět více, měl by mít zájem na tom aby vznikly další díly. Za sebe ovšem jednoznačně říkám, že nemám zájem. 10% ()

Genero 

všechny recenze uživatele

Někdy mám takový neodbytný pocit, jako kdyby si všichni ti Eisnerové a jim podobní mysleli, že když obsadí do sebevětší kokotiny Michaela Caina, bude z toho nový Bergman a na nejbližším Berlinale dostanou nejméně dvoumetrového Zlatého medvěda. Film o nesmrtelném potirateli digitálních ježibab a černé magie měl určitě potenciál stát se příjemnou a koukatelnou fantasy, u které bych se bál, napínal a hihňal jako sjetá štětka. Co ale čekat od bijáku, kde hauptku hraje plešatý Vincek. Ten měl sice před lety nakročeno stát se klidně korunním princem celé Hyborie, dneska ale vymete každou žumpu. Navíc si scénárista přepudroval nos bůhvíjakou sračkou z kartelů a v návalu tvůrčí invence rozstříhal hotový scénář na jednotlivá slovíčka a bez ladu a skladu je pak poslepoval. V důsledku toho vznikla dadaistická megakundovina, kterou pohrdá i paní Generová a ta má dudlíkátora jako tapetu na displeji a při příchozím hovoru začne její Alcatel huhňat Áj em Grůůůt. Myslím, že jestli dnes již bezmála pětisetletý, stařičký, svraštělý Highlander nasadí brejle a spatří tenhle zázrak, sám sobě setne hlavu rychlým švihem jako zamlada. No, dám jednu hvězdičku za toho Caina. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Slyšte! slyšte! Distributor žumpa films uvádí nejnovější (údajně) fantasy (s)hit podzimu : POSLEDNÍ LOVEC PADOUCNIC! V hlavní roli naolejovaný, holohlavý a brutálně (ne)charizmatický pan Vin Nafta, nebo jak se ten plešatej čurák jmenuje. Ok jsem ho ještě ochotnej akceptovat jako Riddicka, tam mu to celkem sedne, přežiju i ty věčný žvásty o rodině v F+F sérii. Ostatně kvůli němu se na to nekoukám, ale tady mě střídavě sral a nudil po celej film a nejenom on. doufal jsem v pohodový nablblý fantasy z dostatkem akce a dostal brutálně vážnou, totálně ukecanou zoufalost. Další skvost kterýmu jsem se letos vyhnul v kině a dobře jsem udělal.15% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to Dieselov vysnený projekt je to teda fakt bieda. To, že ma The Last Witch Hunter jednoduchý, slabý a priehľadný scenár a príbeh mi nevadí, skôr mi vadí to, že každý to dobre vie a oni sa s toho ešte snažia spraviť seriózny film, ktorý je vo výsledku veľmi slabý. Keby tu bolo viac akcie, alebo aspoň nejaké vtipné hlášky (kedže nič moc na papieri nemám), ale nič. Dokonca aj akcia je snáď celá ukázaná v ukážkach, tak jej je až žalostne málo. A kedže sa tu len kecá a každý sa vážne tvári, The Last Witch Hunter plynie strašne pomaly, skoro až uspáva. Efekty tiež nestoja za zmienku, herci zahrali svoj štandard, no aspoň, že ten Jablonský tam trošku pre akú takú atmosféru, záhadnosť a akčnosť brnkal. Jeho hudba bola prekvapivo akčnejšia ako celý film. Obľúbený soundtrack: At Your Service. 50% - 2* ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $90miliónov║Tržby USA $27,367,660║Tržby Celosvetovo $146,936,910▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $7,964,979 ║ Tržby za predaj DVD v USA  $10,965,916║ toto má skôr bližšie k tuctovej video produkcii než k filmu čo má strhnúť v kine, jednoduchý scenár z jednoduchou zápletkou si veru nevystačí, Vin Diesel na oko snaživý ale dohromady tu nemá čo hrať, ani jeho odfrky tu nemajú váhu, akcia jak by dal a ešte keď sa pridá rýchli strih škoda hovoriť neviete kto s kým sa cápe, oproti tomuto je Van Helsing alebo aj taký Kazateľ skvost /videl v kine: 40%/ ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Zranění, které utrpí Kaulder (Vin Diesel) během souboje s královnou čarodějnic u mostu v New Yorku, se po několika scénách zázračně vyléčí i přes to, že Kaulder ztratil v té době svou regenerační schopnost. (dickens)
  • V 79. minúte filmu, keď vstúpia do kostola Kaulder (Vin Diesel) spolu s Chloe (Rose Leslie) a Dolanom (Elijah Wood), má Chloe rozpustené vlasy. Nasleduje strih a vlasy má zopnuté. (Jayem)
  • Scénář filmu se v roce 2010 umístil na Blacklistu - žebříčku nejlepších nerealizovaných scénářů. (JORDY)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama