Reklama

Reklama

Djesus Uncrossed

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
USA, 2013, 2 min

Obsahy(1)

Velkolepý fiktivní trailer odkazující na neexistjící film o pomstě (ne)ukřižovaného Ježíše Krista. Ježíš vstal z mrtvých, vrátil se a je připravený na vše - kromě odpouštění. Za podpory svatého Petra se ve svých sandálech vydává na dlouhou a krvavou cestu za pomstou. (Estrellita)

Recenze (54)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Podarená srandička z dielne SNL, na ktorej bol najvtipnejší profil na csfd, ešte za tepla, kedy tu bol za režiséra mylne označovaný Tarantino a profesionálni degustátori filmu z Čiech a Slovenska sa dušovali, ako jasne cítia prítomnosť Tarantinovho rukopisu, ktorý si tu sám zo seba uťahuje a na ktorom jedinom celý kraťas stojí :-) K samotnému skeču - videl som ho priamo v epizóde SNL, pobavil som sa, ale mal som pocit, že z nápadu sa dalo vytrieskať viac vtipov a zvučnejšie hlášky. Osobne sa mi viac páčil tento mix Louieho a Lincolna. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Paródia na film Django Unchained akeď sa to tak zobere vlastne aj na Kill Bill a Inglorious Basterds ktorá sa neberie vážne. Je to pekná sranda v ktorej hrá samotný Christoph Waltz. Spracovanie nie je síce najlepšie a niekde to vyzerá dosť amatérsky ale na tv program Saturday Night Live kde to bolo vysielané to bolo slušné .Na krátku stopáž pekne nadupané hláškami "you get to heaven say hi to my dad" Ja som sa bavil. ()

Reklama

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Natempovaný "trailer" na velkolepé úspěchy mistra Tarantina s Waltzem jako mužem, který hraje všechny role. Vykutálený pohled na filmy Quentnina Tarantina v níž se Waltz jako Ježíš stane Nespoutaným Djangem. Geniálně nás dostane do situací kde se na vše odkazuje a vidíme, jak si dokáže sám ze sebe dělat srandu!!! "Ježíši, tvá prdel pozná starý zákon!" ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A sakra, ne všechno co tenhle geniální pán natočí, je geniální.Zatraceně nevtipné a to sem jeho velkej fanoušek.Tarantino není bůh a natočil i špatný filmy, jako je např. tenhle krátkometráž, kterej se dal s odkazy na jeho tvorbu určitě udělat zatraceně vtipněji.Waltz je sice boží, ale to nestačí.Slabé :/ 40%. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No, doufám, že je to fake a jediné co s tím má Tarantino společného, je fakt, že to na něj odkazuje. Schovává se to sice za neprůstřelnou nadsázku, ale je to sračka..Né jen nedotaženost jako Django ale férová sračka.. 2 stárs jen proto, že takový rychlojehelný trailer nejde hodnotit jako regulérní filmový počin. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama