Reklama

Reklama

Go Goa Gone

(festivalový název)
  • Indie Go Goa Gone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Luv je čerstvo po rozchode. Odlúčenie od svojej životnej lásky chce riešiť radikálne. Rozhodne sa užívať si, koľko sa dá. Nezáväzný sex, zábava a alkohol sú pre neho jediným vykúpením. Spolu so svojimi dvomi priateľmi, nepoučiteľným sukničkárom Hardikom a Bennom, jediným z partie žijúcim usporiadaným životom, sa rozhodnú prijať pozvanie od krásnej Lenny na malý opustený ostrov. Ruská mafia tu pripravuje párty pre vyvolených. Na spoločne strávený večer vo štvorici po opici určite tak rýchlo nezabudnú. Novo objavená droga z ďalekého východu má totiž nežiaduce vedľajšie účinky: ľudí mení na nemŕtvych. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pro mě je GGG určitě překvapení. Čekal jsem nudnou slátaninu a ono to mělo dobrý spád až jsem z toho spad. Ikdyž je to prej horor, převládá zde hlavně komediální část, hlášky, momenty, to vše se synchronizuje s komedií. Hlavní postavy Hardick ( pořád tvrdej) a Luv ( ještě není ta chvíle ?) jsou sympatické, vtipné a mají mezi sebou skvělou chemii. Smál jsem se opravdu často, na to jak je film dlouhý bych to vůbec nečekal. Snímek nenudí a dokáže skvěle pobavit. Efekty a zombie nevypadají špatně, na to že je to z Indie. Nečekejte horor, ale vtipnou survival komedii. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se bavil! Jestli máte rádi Zombieland a podobné zombie-komedy chujoviny, tak si Go Goa Gone nenechte ujít! Mělo to překvapivě slušné tempo, spoustu veselých akčních klíšé a hlavně ohromnou porci nadsázky utahující si z dnešní společnosti. Ideální biják, pokud vám nevadí trochu střev, vystřelených mozků, spousta krve a poletující údy. Na indickou produkci velmi slušné zpracování. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Saifa jsem si postupně velmi oblíbila, jen co je pravda. Ale včetně jeho scén, které jsou vtipné asi tak na 2 hvězdy, je GGG pro mě největší bolly fail vůbec. Starší filmy jsou jednoduše jiné, někdy se zkrátka příliš nebavím, ale určitá pozitiva najdu. Ale tady není vůbec nic. #festivalbollywoodskehofilmu ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavá zombie komedie. Na Bollywood hodně odvážná hudba. Speciální efekty a zombíci sice nejsou zrovna prvotřídní, ale už jsem viděl i horší. Hlavní trojka kámošů mě neskutečně baví - hází jednu hlášku za druhou. Takhle ulítlost si rozhodně zaslouží 3* + přidám jednu za to, že jsem byl příjemně překvapen a že mi tenhle počin dal zavzpomínat na Zombieland. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Partia troch kamarátov sa po pozvaní od náhodnej známosti ocitá na opustenom ostrove, kde Ruská mafia usporiada párty pre vyvolených. Na tento večer nikto z nich tak ľahko nezabudne. Pohodový večer plný chľastu, drog, či sexu sa náhle mení na krutý boj o život so zombie. Úsmevná hororová komédia, ktorá si určite zaslúži hodnotenie na úrovni lepšieho priemeru. Atmosférických pasáži sa síce nedočkáte, ale gore či humoru určite áno - 70% ()

Galerie (52)

Zajímavosti (6)

  • Na konci filmu místo "The End" poslední karta zní "The End is Near". (filmsim)
  • V průběhu filmu se titul Go Goa Gone objeví po "kartách" (1.Go 2.Go Goa 3.Go Goa Gone) podle toho, co se ve filmu právě děje. (filmsim)
  • Jedná se o první bollywoodský zombie film. (filmsim)

Reklama

Reklama