Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

mm13 

všechny recenze uživatele

Ešteže to slečne Lily Collinsovej tak sadlo, bola presvedčivá v každej polohe svojej komplikovanej postavy. Má tam pekných pár momentov, ktoré zarezonovali, celkom jej držím palce do ďalších výkonov. Inak ale režisér zlyhal na celej čiare; nepriznal si totiž, že točí blbinu a hustil do toho zdanie o hĺbke namiesto nadhľadu. Výsledok je preto, ako inak, rozpačitý. O všetkom trápnom a infantilnom klišé okolo (filmového) sexu sa ani nebavme. Ale ako celok sa to (hlavne vďaka Lily) prežiť dalo. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Oka, ten konec je proste taký aký je a keby nebol, tak by to bola zrejme dokonalá romantika. Scéna lúčenia na letisku, keď Alex odlieta do Bostonu, radím už teraz medzi to najkrajšie čo som kedy vo filme videl. Seriously. Šarmantné, citlivé, smutné aj veselé a hlavne zo života. Z tej chémie by sa rozložil aj Toxic Avenger. Vidím to teraz na také 4 horory, aby som sa dostal späť do svojho štandartného filmovo-životného rozpoloženia. 90% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

“VZTAHY MEZI KAMARÁDEM A KAMARÁDKOU JSOU SLOŽITÝ, ALE JÁ JSEM TI VŽDYCKY K SLUŽBÁM“… /// Rosie je po dlouhý době teenagerka, která se dá nejen vidět, ale taky slyšet (troufnu si tvrdit, že mladá Collins je asi chytrá holka…). O humor se starají prekérky, a to ostatní je taková přirozená romantika. Na konci zřejmě silnější povahy šáhnou po rozvodovejch lejstrech a ti slabší zase po kapesníčku. Film je stejnej jako Rosie – a protože mě tyhle nenároční kousky se sympatickýma holkama baví, budu na něj vzpomínat s láskou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád poslouchám historky. Třeba tu o zatoulaným kondomu... 2.) Tak dlouho jsme se starou hledali, až mi umřela. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

P.S. Miluji tě, který rovněž vznikl v hlavě Cecelii Ahern se spisovatelce povedl o něco víc, ale tenhle příběh rozhodně taky není k zahození. Je totiž něčím hrozně opravdový. Koukáte se na určité situace a vidíte sebe, a proto se nemůžete odtrhnout. Potřebujete prostě vědět, jak to dopadne. Herecké obsazení je taky příjemné, i když Lily se mi vzhledově líbí v jiných filmech víc. To je ale jen drobná chyba na kráse jinak zdařilého filmu. Jo a dojde na jeden z nejlepších skoro-polibků, jaké jsem kdy ve filmu viděla... 4* ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Film nabitý emocemi. Problém háklivosti teninké linie mezi láskou a přátelstvím mezi mužem a ženou se tak často neobjevuje. Je dost těžké utrefit přesné dimenze a vyžaduje odvahu se do toho pustit. Příběh je vedený docela vynalézavě, a byť od počátku tušíte, kam nutně směřuje, cestou se dočkáte několika opravdu nečekaných zvratů. Příjemné překvapení. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)
  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)

Reklama

Reklama