Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příjemná a odpočinková romantická komedie, u níž se skvěle odreagujete a pobavíte. Love, Rosie má sice poněkud předvídatelný děj, nicméně tvůrci tento negativní detail bohatě kompenzují skvělým spádem, hereckým obsazením a soundtrackem. Skvělá práce! „I've been winging it with you for 18 years, pretending I was the one in charge. You're amazing, Rosie. There is nothing you can't do, if you put your mind to it. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

“I’ve realized that no matter where you are, or what you’re doing, or who you’re with, I will always, honestly, truly, completely, love you.” Nevěděla jsem, co od tohohle filmu čekat, takže jsem nečekala nic a možná o to víc jsem byla nadšená. Film vám sice teoreticky nenabídne nic nového a sem tam se objeví obrovské klišé, ale vůbec to tu nevadí. Mělo to vtip, výborné herecké obsazení, skvělý soundtrack a rozhodně jsem se nenudila. Naprosto nejlepší plot twist na konci filmu se skrýval za naprosto obyčejnou větou "Promiňte, nepotkali jsme se už někde?" A nejlepší kamarádka neustále rozhazující kondomy tomu dodala třešničku na dortu. Vyjímečně kouzelný film. 5* ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ale hej, je to fajn. Dlho som nevidel film v tomto žánri, ktorý by mal tak zaujímavú hlavnú hrdinku. Lily Collins nieje žiadna buchta, ale je to milá a celkom pekná sympatická Rosie, ktorej sa omylom zatúlal kondom vo vagíne. Hej aj to sa môže stať. A to je vlastne celé. Všetci vieme čo asi bude ďalej a ako sa to asi skončí, ale bavilo ma to svojimi postavami a hlavne dialógmi. 89% - 4* ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie je neuvěřitelně milý snímek, disponující nadmíru sympatickým obsazením, který na jednu stranu působí neskutečně romanticky, zatímco na druhé straně je spíše takový ten hořkosladký nádech, přičemž divák (nebo alespoň já) celou dobu napjatě sleduje, jak se bude děj filmu vyvíjet, a jestli všechno dopadne tak, jak má (nebo by mělo). Bavilo mě sledovat, jak se obě hlavní postavy vyvíjely, a kam je vedly jejich životní cesty. Zkrátka pěkný film, který divákovi jak vykouzlí úsměv na tváří, tak mu nažene nějakou tu slzu do očí. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

To byl ale horor! Ve smyslu, že to neustálé "míjení" byl horor sledovat. :) Ale úplně chápu, že tohle je jedna z oblíbených novodobých romantických "klasik". Osobně to pro mě byla příjemná, i když nervy drásající, podívaná se sympatickou Lily Collins. A jak (volnou citací) říká jedna z vedlejších postav, je fajn se podívat na zpackané životní volby a osudy Rosie a pomyslet si "můj život možná vůbec není tak zlý, jak si myslím". Jó, perspektiva! Moc příjemná romantika, kterou lze vidět i opakovaně. ~(4,3)~ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Režisér dal Lily Collins (Rosie) a Samovi Clafinovi (Alex) v některých scénách volnou ruku a herci pár scén vymysleli sami během natáčení, například Alex fotící Rosie při výskoku na ulici. (MadJanny)
  • Většina fotek v pokoji Rosie (Lily Collins) jsou ve skutečnosti reálné fotky samotné herečky a jejích přátel. (veru_needy)
  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)

Reklama

Reklama