Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 3

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 3

Recenze (494)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Místy hodně vtipná a v závěru hodně hřejivá komedie s trošku naivně pohádkovým vyústěním. Stopáž mi překvapivě přišla až přehnaně krátká. Zdálo se mi, že se v čase místy skáče až moc a občas bylo vyprávění příliš zrychlené. Je to možná tím, že jsem zvyklý spíše na indie romcomy kde tempo bývá výrazně pomalejší. Film na můj vkus klouže až moc po povrchu, na druhou stranu je maximálně nenáročný a člověk si u něj jednoduše dobře odpočine. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie je neuvěřitelně milý snímek, disponující nadmíru sympatickým obsazením, který na jednu stranu působí neskutečně romanticky, zatímco na druhé straně je spíše takový ten hořkosladký nádech, přičemž divák (nebo alespoň já) celou dobu napjatě sleduje, jak se bude děj filmu vyvíjet, a jestli všechno dopadne tak, jak má (nebo by mělo). Bavilo mě sledovat, jak se obě hlavní postavy vyvíjely, a kam je vedly jejich životní cesty. Zkrátka pěkný film, který divákovi jak vykouzlí úsměv na tváří, tak mu nažene nějakou tu slzu do očí. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv je to pěkně natočené, poutavé a se sympatickými herci, tak dějově mi to přišlo poměrně plytké nebo spíš nelogické se spoustou samoúčelných přešlapů v chování hlavních postav, abychom se měli na co koukat. Svým způsobem pak film odráží zvrácenost/debilitu/uvolněnost současného stylu života, což vede k tomu, že si Rosie zadělá na problematický život tím, že při snaze přijít z trucu o panenství, zadělá si na potomka s někým, koho do té doby ani vlastně neznala. Na 4* to u mě rozhodně nemá a 3* jsou dostatečné k vystižení zábavnosti, solidního zpracování, ale také záporných hledisek filmu. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je naprosto brutální citová ždímačka. Pakliže jste citlivka, tak počítejte s tím, že Vám tenhle příběh rozmočí oční víčko v první minutě a uschne až v momentě, kdy už Vám v televizi dávno bude svítit černá obrazovka značící minimálně režim spánku, přičemž Vám to dojde až hlasitým pípáním, u kterého si televize bude žádat Vaši pozornost. S láskou, Rosie je nicméně moc hezký film s takovým tím osudovým příběhem dvou lidí, kteří si k sobě neustále hledali cestu. Chvílemi mi to přišlo přehnané až příliš. Na druhou stranu, kdo říká, že v životě není možné cokoliv. Druhým pozitivem kromě filmu samotného je i skutečnost, že herce vůbec neznám, ale byl jsem z nich vysloveně nadšen. Úžasná romantika s překrásně lidským příběhem, se kterým se určitě setkalo mnoho z nás. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Uvnitř mé pochvy se zatoulal kondom a já ho nemůžu lokalizovat." I vyčerpávající třísekundový sex může mít následky a tak míjení Rosie s Alexem mohlo začít. Já jsem přející člověk, takže jsem na ně řval, aby se dali dohromady, ale oni byli pořád slepí, hluší a zadaní. Nakonec to bylo celkem fajn, ale kdybych tvrdil, že jsem se přitom bavil, tak by to na detektoru lži patrně neprošlo. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Na rozdíl od knižní předlohy je ve filmu přátelství Alexe (Sam Claflin) a Rosie (Lily Collins) sledováno pouze po dobu 12 let, nikoliv 45 let. (veru_needy)
  • Scéna, kde Rosie (Lily Collins) a Alex (Sam Claflin) leží spolu s dítětem na posteli u Rosie v pokoji, nebyla původně plánována. Malá Katie na place usla, a tak u ní hlavní aktéři zůstali, dokud se neprobere. Na to se režisér rozhodl improvizovat a vsunout tento moment do filmu. (veru_needy)

Reklama

Reklama