Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Jako já se skoro až stydím, že mě to tak smetlo. Ona je to vlastně ta nejčervenější z červených knihoven. Ale ta Lily Collins. Oh my fucking god, přátelé. Tohle jí u mě přihrává místo asi nejoblíbenější mladý herečky, protože jakým suveréním způsobem to tady odtáhla, to se jen tak nevidí! Horší jak Stuck in Love, ale Lily tu JE ještě o něco lepší. 8.5/10 a velký doporučení všem. A s ženskou na to nekoukejte. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“VZTAHY MEZI KAMARÁDEM A KAMARÁDKOU JSOU SLOŽITÝ, ALE JÁ JSEM TI VŽDYCKY K SLUŽBÁM“… /// Rosie je po dlouhý době teenagerka, která se dá nejen vidět, ale taky slyšet (troufnu si tvrdit, že mladá Collins je asi chytrá holka…). O humor se starají prekérky, a to ostatní je taková přirozená romantika. Na konci zřejmě silnější povahy šáhnou po rozvodovejch lejstrech a ti slabší zase po kapesníčku. Film je stejnej jako Rosie – a protože mě tyhle nenároční kousky se sympatickýma holkama baví, budu na něj vzpomínat s láskou. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád poslouchám historky. Třeba tu o zatoulaným kondomu... 2.) Tak dlouho jsme se starou hledali, až mi umřela. 3.) Thx za titule „sonnyboy“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

S láskou, Rosie není klasická romantická komedie se šablonou „nejdřív víc smíchu, pak dojímání“, stejně tak země původu zde není příliš cítit (i typ humoru je spíš americký než britský). Film je hlavně pohádkou o osudové lásce (či „romanťákem jak trám“), a to se vším, co k tomu patří (tedy i těmi klišé), nutno ovšem dodat, že velmi příjemnou, pohodovou, plně sázející na hlavní sympatickou dvojici (moje první setkání s Lily Collins a doufám, že ne poslední). Obviňovat film z předvídatelnosti je „poněkud“ mimo, divák samozřejmě ví, jak to skončí, ale baví ho sledovat, jaké překážky musí tihle dva překonat. A když mi k tomu ještě přihodí Na krásném, modrém Dunaji, tak není co řešit, že. Hodnotím slušnými 4*. „Za prvé musíš být v pohodě. Ignoruj ji. Chovej se, jako že je ti ukradená.“ – „V tom mám praxi.“ – „Za druhé se musí cítit, jako bys v ní viděl něco, co nikdo jiný nevidí. Jako její duši.“ – „Zatímco ji budu ignorovat?“ – „Ano.“ ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus se ústřední dvojice míjela až příliš často a to, jak jim do jejich neodvratitelného vztahu pořád něco lezlo bylo místy ubíjející, stejně jako účelové hraní na city a stím spojené kecání. Ale i tak se na to koukalo hezky, což má na svědomí nejen sympatická ústřední dvojice, ale třeba i Jaime Winstone, která po tatíkovi něco podědila. Nekonfliktní romanťárna, která dokáže vyloudit přiblblej úsměv, což je vlastně jejím účelem. 65% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Za tři, za čtyři, za tři, za čtyři......rozum, srdce, rozum, srdce......ano, zvítězilo srdce, jak jinak u mě, která jsem založením romantička. Na konci jsem vyměkla a tolik, tolik jsem Alexovi a Rosie přála, aby se jim splnil jeden výrok z filmu : " Jdi za svými sny." Vždyť je to přece tak krásné, když se nám splní v životě alespoň malinký kousíček toho našeho snu. A nechat Rosii, kterou hrála Lily Collins (nový objev) tak roztomile krásně, odejít ze života, by byl přímo hřích:-) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Rozhodnutie umiestniť film do Anglicka, aj keď sa román, podľa ktorého je natočený, odohráva v Írsku a natáčanie anglických scén sa konalo v Írsku (v Dubline a okolí), padlo preto, lebo väčšina hercov bolo Angličanov a tak to prišlo jednoduchšie aj s ohľadom na ich prízvuky. (Arsenal83)
  • Na rozdíl od knižní předlohy je ve filmu přátelství Alexe (Sam Claflin) a Rosie (Lily Collins) sledováno pouze po dobu 12 let, nikoliv 45 let. (veru_needy)
  • Film vznikl podle románu "Kde končí duha" od irské spisovatelky Cecilie Ahern, která se ve filmu objevila v malé roli. (jenik71)

Reklama

Reklama