Reklama

Reklama

So Pretty

Krátkometrážní / Horor
USA, 2012, 9 min

Režie:

Al Lougher

Kamera:

Milan Spasič

Hrají:

Jeremy Palko

Obsahy(1)

Mladá žena nastoupí do večerního metra, kde se dá do řeči s neznámým mužem. Po chvíli ale zjišťuje, že nejde o obyčejného cestujícího. (Fritaaa)

Recenze (11)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Od režiséra Panenkáře celkem slušný 8 minutový film z metra, kde podivný chlap se dá do konverzace s krásnou čtenářkou. Slušný zvrat a pěkně brutální finále. Škoda pomalejšího rozběhu, ale i tak stojí za pozornost. 6/10. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Mladá žena nastoupí do metra, pohodlně se usadí a vytáhne z kabelky bestseller, který pobláznil teenagery. Stmívání. Zaujme mladíka stojícího opodál. Dá se s dámou do řeči. Ta vysvětluje, proč má Tvajlajt ráda a co se jí líbí na "moderním" pojetí upírů. Jejich hovor se stočí poněkud nečekaným směrem, když se mladík dívky zeptá, koho z cestujících by nejraději "zakousla." Poté nastává "Metrosacre":) So Pretty má neotřelý námět, dobré výkony, i konec. Takže rada pro dámy, které zbožňují Twilight: Nikdy si v nočním dopravním prostředku nečtěte tuto knihu. Nikdy totiž nevíte, kdo jede s Vámi:) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

95% sa tliacha hubou, potom príde scéna, kedy divák aj tak nič neuvidí. Je to pekne natočené, dialóg ako pocta Bram Stokerovi potešilo, no to je skrátka málo .. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Ukecané, ale ten závěr se povedl, velmi kvalitně zpracován upír. Kdyby aspoň polovina upířin byla taková, tak by tento styl byl daleko stravitelnější .. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vyžilá fuchtle nastoupí do metra, usedne a rozevře knihu. Náhle se k ní přitočí týpek a začne do ní hustit kecy a celou dobu vedou rozhovor o ničem. Pak se vrhne na cestujícího a zakousne ho. Co na tom mělo být strašidelného? Pointa se nedostavila žádná. Nebýt zpomalených záběrů a dobré písničky v titulcích je to na ručník. Nedozvěděl jsem se ani kdo měl být ve filmu "tak krásný" podle názvu, protože herečka Melanie Crim až tak překrásná nebyla. A jestli to bylo myšleno jinak potom bádat nehodlám. Prostě krátkometrážní film co u mě nezabodoval. Mé hodnocení: 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jo děvče „Twilight je nehorázná sračka“… Raději ti ukážu jak to „dělá“ upír v reálu…No a ve vlaku vypukly hotové jatka…Pak ona přišla o veškeré iluze…A on se alespoň nažral…Nemůžu říct, že bych se u toho vyloženě nudil, ale mohlo to být rozhodně o trošku kratší. Zvláště pak dost nezáživný začátek. Režisér si však u mě získal plusové body hlavně tím, že se nebál udělat si prdel s takové „teenagerské modly, jakou je jejich dnes již mnohými ostříkaný Twilight“. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že každá takáto ,,puberťáčka,, ktorá má plnú hlavu sladkých a romantických knižných skúseností s upírmi, by mala dostať takúto skúsenosť. ()

Reklama

Reklama