Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 1

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (Cinemart)

(více)

Videa (24)

Trailer 1

Recenze (1 372)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $190miliónovTržby USA $353,007,020 Tržby Celosvetovo $1,516,045,911(Čína sa utrhla z rekordnou tržbou $390,910,000 ktorej nestíha ani USA)▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $38,906,723Tržby za predaj DVD v USA $31,458,536║ výmena režiséra je citeľná, prospela a sérii to moc pomohlo, James Wan to drží pevne v rukách, podľa mňa najlepší diel série, je to o moc kompaktnejšie a hluchých miest je minimum, otravných tu už ani nenájdeme narozdiel od šiesteho dielu, dialógy nenudia a strihová zložka je kľudná, samozrejme niektoré akčné scény sú prehnané aj nad mieru únosnosti ako skoky z jedného mrakodrapu do druhého ale za to prevažne ponúknu moc efektnú akciu, ktorá má čosi do seba, má grády, je to až miestami elektrizujúce, bonusom sú súboje Statham vs Dwayne Johnson a Statham vs Diesel, obidva súboje sú delikatesou, majú slušnú razanciu a sú efektne testosterónovo natočené, Tony Jaa tiež nie je na zahodenie aj keď ostal miene v tieni spomínaných, obsadenie vyšperkované a fungujúce pre dej, dokonca aj prestarnutý Kurt Russell sa tu celkom našiel, záver podaný s úctou k Walkerovi je dojemný a silný a aj preto dávam o niečo vyššie hodnotenie, krásna rozlučka, sériu to vytiahlo do tých lepších sfér /videl v kine: 90%/ __moja recenzia ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Universal // Počet premietajúcich kín v USA: 4,004 // Otvárací Víkend v USA: $147,187,040 // Z každého hľadiska slušne spracované a s polu s päťkou rozhodne najlepšia časť. Čo môžem vytknúť, je pár zbytočne prehnaných scén, ktoré kazili dojem z filmu, inak by to bola Bomba. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Mnoho povyku pro nic. Rychlá a zběsilá série si jede dál v zajetých kolejích. Tohle je v podstatě recyklace šestky na druhou, jenom se přihodilo pár postav a taky se tvůrci snaží trumfnout sami sebe v tom jakou do očí bijící píčovinu vymyslí. Takže si to zrekapitulujme postavy jsou mi ukradený, takže ty jejich otravný dristy o rodině jdou mimo mě. PW je mi ukradenej , takže je mi ukradená i rozlučka s ním. Otravný negři a jejich trapnej nehumor je mimo úplně. No a ta akce já vím, že je to záměrně sci-fi, ale co je moc je příliš nemluvě o tom, že scénář to snad nemá, ale abych jenom nenadával, tak Jason byl výbornej (aspoň má série konečně pořádnýho záporáka) a nakonec to u mě svým výkonem na ty 3* vytáhnul. Víc nemám co bych dodával.55% ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: akce je fakt hodně a keců o rodině relativně málo. Rock si i na malém prostoru krade celý film. Kurt Russell!!! Citlivé rozloučení s Walkerem. Negativa: Chybí skutečně wow scény typu únosu sejfu v pětce nebo tank a letadlo v šestce. Rock stráví většinu stopáže mimo plátno! Na druhou stranu to chápu. Alfa může být jen jeden. Ale až vyrostu, tak chci být stejně radši Rock než Vin Diesel. :) ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Uslintané (= sporťáky a prdelky) zběsilé cosi. Že je to akční film o tom žádná, ale přílepek sci-fi už se taky šikne, protože fyzika tu dostává pořádně na prdel. A stejně tak The Rock, Diesel, Statham, Jaa a další, na což se dobře kouká. I když za ty hrátky s převracející se kamerou by Wan zasloužil taky jednu do zubů. Jo a Walker je mrtvej, takže děkujeme za upozornění, pane režisére .. ()

Galerie (146)

Zajímavosti (88)

  • Se 140 minutami je tento díl nejdelší ze všech dosavadních dílů celé série. (Domin1359)
  • Před seskokem z letadla se v hangáru nachází neupravená vozidla. Jedno z nich je Subaru Impreza WRX STi ve verzi sedan, ale v letadle a po seskoku z letadla je to hatchback. (TomiiK_)

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama