Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Supermana by si podal k snídani, Iron Mana k obědu a večer by naučil Hulka se nerozčilovat. Thorovo kladivo je pro něj jen dětské kladívko. Antický hrdina Herkules strčí všechny své následovníky do kapsy. Přišel na svět jako polobůh – syn vládce bohů Dia a smrtelné ženy -, vybavený nadlidskou silou a odvahou. Už od kolébky je zaslíben velkým činům: podle věštby má svrhnout tyranskou vládu svého nevlastního otce. Herkules ale zprvu o své skutečné identitě a o svém velkém poslání nic netuší. Jediné, po čem touží, je láska krétské princezny Hébé (Gaia Weiss), která byla ovšem z politických důvodů zaslíbena jeho bratrovi. Když ale přijde čas, aby naplnil svůj osud, čeká ho vyhnanství, otroctví, gladiátorské souboje v aréně, a posléze i velkolepá série hrdinských činů, které z něj udělají jednu z největších legend lidské historie. (Bontonfilm)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (420)

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Priznavam, ze som ten film po asi 15 minutach uz iba preklikal. Ale aj to bolo utrpenie. Chudak Scott Adkins. Ked sa raz za cas objaví v nejakom kinofilme, tak je to vzdy sracka. Ale co sa stalo s Harlinom uz vôbec nechapem. Ved to bol pred x rokmi skvely reziser a teraz dokaze natocit takyto odpad. Divne. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Renny Harlin bol kedysi v pozícii učiteľa akčného žánru. Dnes, by sa ale sám mal vrátiť do školských lavíc. To, čo predvádza v tomto prípade, to na to vyzerá. Utopiť v Bulharsku 70 miliónový rozpočet, bola možno z ekonomického hľadiska dobrá voľba, ale akoby sa do filmu pretavila aj tá klasická ´´východoeurópska´´ akčná poetika ( viď najnovšie šlágre od Seagala, Van Damma, Lundgrena ) a pán režisér si z nej bral viac ako príklad. Tak si teda počkajme na ešte jeden tohtoročný starogrécky epos s týmto bájnym bijcom a možno budeme mať z toho oveľa lepšie pocity. Verím tomu. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Víte jak před čtrnácti dny tak mohutně pršelo, tak to se Pius koukal na tenhle film a chcal smíchem.Stejný, odpudivý vizuál jako Třístovka, impotence Války Bohů, naivita televizního Spartaka říznutá imbecilností druhého Stmívání a hloupého egoismu jako nový Conan.Všechen tenhle negramotný bordel navíc bez pořádné řezničiny v pégéčkovým rejtingu.Kullan Chlup by se perfetkně hodil do áčkovýho gay porna.Díky bohu sem od toho nečekal vůbec nic, takže sem nemohl dosáhnout vrcholu....zklamání.Naštěstí se tam furt něco děje a akce, leč je bez digitální krve docela slušně baví,Už mi tam chyběla jen Ashley Greene jako mladá Xena a mohlo to být úplně "dokonalé".Seriál s Kevinem Sorbem je proti tomuhle bájny epos.35%.A ten blesk z adobe after efect mě bude děsit několik dní, i v fxguru si vyhraju víc sám v mobilu. ()

nirvanafan 

všechny recenze uživatele

Twilightovská hvězda s sebou přináší twilightovské kvality. Kellan Lutz neviděl herectví ani zdálky a měl by se spíš dát na dráhu kaskadéra, aby nás již déle nerušil svým neherectvím. Hloupé dialogy jsou zde pronášeny s takovým zápalem, jako kdyby osazenstvo skutečně hrálo v antické tragédii (přičemž výraz tragédie je vhodný leda tak v pejorativním významu k zhodnocení filmu), ale chybí jim k tomu talent i pořádný text. Do toho si přidejte ještě přetaženou bromance, v níž je Liam "Spartacus" McIntyre zachraňován každých deset minut filmu. Hercules se může vyspat, s kolika princeznami chce, stejně nikomu neujde, kdo je v tomhle filmu jeho skutečná pravá láska. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Další vepřový xicht z Tvajlajtu potřeboval hauptku, tak se paní Majerová chopila péra a na světě jsou nové blahoslavené láskyplné trampoty pro všechny ty vyzrálé fanynky, co přes obří pírsink v jazyku nazývají nejslavnější antický epos Homeův Ischias, v nichž se sveřepý ovarový krk Persy Homokles a jeho věrný druh Spartakus Buzniris vydávají bez bázně a hany na neohroženou výpravu, aby ze spárů fuj, fuj zlého krále Bukvotryona a jeho ještě zlejšího zlosyna Rektomnona vyrvali anál kreténské princezny Gáji. Divím se, že po tomhle zvěrstvu ještě Cojs nepřikoval Rennyho někde na Kavkaze, kde by mu ta najatá banda nehereckých polen musela každý den olizovat játro. Chybělo už jen rozhalené Lautnerovo fiži a smutný krvesaj s rozšlápnutým xichtem a růžovým boa kolem krku. BRAVO! Nezbývá než doufat, že se pan Dvejn Skála od podobně bezkrevné pubescentní buzniády oprostí a přiblíží slavného antického hrdinu i dospělému heterodivákovi, jenž si nemusí zakrývat oči, když rány krvácejí. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v hlavnom meste Bulharska v Sofii. (Laslo)

Související novinky

Tvůrci Avengers chystají Hercula

Tvůrci Avengers chystají Hercula

02.05.2020

Disney oznámil další hraný remake jedné ze svých slavných pohádek. Nejnovějším přídavkem se stane Hercules, kterého do kin pomohou přivést tvůrci Avengers: Endgame Anthony a Joe Russoové. Scénář… (více)

Reklama

Reklama