Reklama

Reklama

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (925)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Já ty dva dementy prostě žeru. Phil Lord s Chrisem Millerem (tahle dvojice dementní rozhodně není) se pro mě stávají zárukou dementní kvalitky, které nechybí energie v žádných ohledech. Sebeparodický nášup je de facto přepisem jedničky, přičemž si z tohohle faktu rád utahuje a neláme si hlavu s vědomím, že si kdekdo bude ťukat na čelo. Co víc říct? Snad jen to, že opravdu dobrou dementní buddy komedii dement natočit nemůže. Závěrečné titulky jsou krásně over the top třešničkou na dementním dortíku. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

21 Jump Street bylo na poli ujetejch komedii naprosty zjeveni, od zacatku do konce rezba jak hovado, tudiz jsem se na druhej dil hodne tesil. Jenze tentokrat jsem bohuzel zklamanej. Tvurci si z toho sice kazdou chvily delaj prdel, ale proste to je nastavovana kase a pribehove vlastne to samy, co prvni dil. Akorat to proste uz neni tak vtipny, neustaly reseni skoro homo vztahu hlavnich postav zacne bejt za chvily otravny, zapletka je naprosto blboucka a for se povede jen obcas. Je sice fakt, ze kdyz uz, tak to stoji za to a par scen je solidni naklad, ale bohuzel jako celek film nijak extra nepobavi. Za sympaticky herce, fuckovani a sem tam brutalni scenu to ty 3* da, ale vic ani omylem. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tělnatá citlivka a jednoduchost v nátělníku opět na tajné antidrogové misi ve vzdělávacím zařízení. Stejnost šablony si nyní chytře naklonili na svou stranu, vyrukovali s pár odzbrojujícími scénami (Ice Cube už uhodl, kdo přijde na večeři), četnost hluchých míst zůstala zachována (většinou dialogy ústřední dvojky ohledně jejich vztahu). V závěrečných titulcích mají zcela jistě prsty Neveldine s Taylorem povzbuzení dvěma litry silné kávy a kokainem suplujícím instantní smetanu.. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doneste mu sakra vodu. Je černej, už trpěl dost." Umím se infiltrovat na jakkoli náročnou školu bez toho, aby mne bystří studenti odhalili po první větě. Zatím sice zvládám jen pozici školníka, ale po plastický operaci si klidně troufnu na roli němýho studenta z Angoly a pod dohledem vietnamskýho Ježíše odhalím každou trestnou činnost páchanou na akademický půdě. Osvědčený policejní duo sice nemá mý kvality a proto na vysoký škole neomylně a hlavně dostatečně trhle tápe, což mohu dokladovat brilantními rozhovory sexuálně uspokojenýho policisty se svým velitelem či dokonalou scénou zběsilýho vrtání děr pro kamery. Pár slabších míst na mne, bohužel, taky vykouklo, ale přesto jsem se bavil natolik, že až dojde k dalším stěhováním po kostelech na Jump Street, tak já u toho rozhodně budu. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Fakt, že je film přiznanou parodií a vyžívá se v ironizaci známých akčních či komediálních schémat s jejich stupidními zvraty a banálními dialogy, nekompenzuje to, že jde o recyklát sama sebe (jedničky) a v podstatě parodii parodie, a to s řadou hluchých míst. Sice má 22 Jump Street pár dobrých vtipů (mexičtí dealeři) nebo kamerových hrátek (split-screen), ale ty jsou tentokrát bez šance zkultovnět. Ice Cube je ještě drsnější a uřvanější hovado, Hill nemožnější a romantičtější a Tatum prkennější a neforemnější – holt časy Bez kalhot už jsou pryč. Spring Breakers pro dětičky. 55 %. [Kino] ()

Galerie (70)

Zajímavosti (38)

  • V úvodní scéně lze spatřit Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) se zlatými replikami pistole M1911A1 ráže .45 ACP (11,5 mm). V závěrečné scéně drží Schmidt a Jenko zlaté pistole Desert Eagle Mark XIX ráže .50 AE (12,7 mm). (Kirman)

Související novinky

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

Ryan Gosling se brzy podívá do vesmíru

20.04.2024

Čeká nás další film, jenž mnozí z nás budou možná s nadějí vyhlížet jako jeden z nejočekávanějších v daném roce. Alespoň to tak vypadá na papíře. Studio Amazon totiž sune kupředu svůj snímek Project… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Reklama

Reklama