Reklama

Reklama

Recenze (16)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ja sice chlapcov nepoznam osobne ako Adrian, ale behom filmu som si spomenul, ze pred desiatimi rokmi som videl ten ich cool kratas Duel. Bohuzial musim suhlasit s Adrianom v tom, ze vysledok je sice slusny ale celkovo na mna pôsobi dost smutne, ze chlapci utapaju talent v takychto amaterskych pocinoch. Sice to konecne dotiahli do celoveceraku, ale to je tak vsetko, cim sa môzu pýšiť. Hviezdy sa z nich vdaka tomuto urcite nikdy nestanu. Do velkej miery za to môze absentujuca charizma herecky talent tiez velky nemaju. Takze pokial nenastupia co najskôr na drahu kaskaderov v profesialnych filmoch, tak zanedlho to môzu s filmom zabalit nadobro. A k samotnemu filmu. Ocenujem spôsob akym sa rozhodli popasovat so zapletkou a pointu, ktora odraza ich neuspesne pokusy sa presadit vo filmoch. Bohuzial herecke vykony su dost mizerne vdaka comu vas postavy nezaujmu a bude vam ukradnute ako skoncia. Dokocna vo chvilach ked to niektorí z nich schyta, tak su herecke vykony tak mizerne az to pôsobi neskutocne trapne a vy sa modlite, aby co najskôr nasledovala dalsia bitka. V prestrelky bohuzial degraduje prakticky nulovy rozpocet vdaka comu pôsobia amatersky. Takze tym jedinym dôvodom kvôli ktoremu má zmysel tento film vidiet su bitky. Tie maju kvalitnu choreografiu. Su dynamicke, obsahuju zlozitejsie prvky. Timing je priemerny. Miestami vidno, ze ku kontaktom urcite nedochadza. Ale ich hlavnym problemom je gradacia. Snad za to mozu dost nevyrazne postavy, ale aj behom niektorych bitiek som sa nudil chcel som ich pretocit. Medzi tie ktore ma nadchli by som zaradil klasicku bitku jedneho proti viacerym superom v dojo a bitku jedneho z hrdinov s jednym aziatom. To bola pecka. Finalny suboj bol solidny ale pôsobil az prilis necvicene a chybala mu zivocisnost. Takze napriem skôr negativnejsiemu komentaru davam 3 hviezdicky, aby som chlapcov aspon takto povzbudil a dal fanusikom martial arts filmov najavo, ze tento film sa oplati raz pozriet. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílenost! Je to těžký nízkorozpočťák, z dialogů jsem se občas osíval i já jak jsou hloupé a herci jsou strašné lopaty, to jde poznat, všiml jsem si, že hlavní hrdina se občas usměje i v nevhodnou situaci a všichni zde mají poněkud zvláštní accent, ale to je vedlejší, příběh na tom není úplně nejhůře, nápad i závěrečný zvrat se mi celkem líbil, ale to o čem film hlavně je, můžem očekávat už dle názvu. Akce!! Opravdu téměř nonstop, kamera je hezky z dálky a zabírá každý hmat, chvat, úder, a kamera doslova vůbec neuhne!! ve filmu není skoro žádný střih, takže bitky působí opravdu reálně, do toho je zakomponována snad nejlepší choreografie, co jsem kdy v akčním filmu viděl, veškeré parádičky co jsou zde, jsem ani netušil, že existují. Hlavní hrdina Fabien si to vskutku dává ve velkém stylu za použití Taekwonda,Karate a Kung fu drunken style, což se mi velmi zamlouvalo. Plusem také je, že je zde znát postupná gradace a intenzivita, čim více se film blížil ke konci, tím více se tlačilo na pilu a závěrečný fight trval kolem 5 minut, a tak to má vypadat! Hned úvodní fight v kostele a samotnéj závěr vidím na Highlight, ale skvělý byl i fight s Asiatem a fight v DOJU. 80% ()

Reklama

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale hej, chalanom tiwe tri hviezdy kľudne dám. Je to jasne amatérska vec. Mimo bitiek tu fakt nie je nič profesionálne. A hlavne z hereckého pohľadu je to úplná katastrofa. Napriek tomu, im uznávam ako si to celé vymysleli a predviedli. Držím im palce aj keď na skutočnú filmovú ligu herecky nemajú, tie ich kopy sú fakt parádne a chalanom nechýba vynaliezavosť. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Evidentně silně nízkorozpočtový film s nulovým dějem, který stojí jen a pouze na přehlídce soubojů v martial arts. Na USA je to naprosto něco neuvěřitelnýho!! Tohle evidentně dělali frajeři "v oboru" a každej fight je lepší a lepší, film se žene dopředu, souboje jsou zaměřený teda hlavně na kopací techniky což v praxi by se nikomu nevyplatilo, ale tady to vypadá skvěle prostě. Poslední souboj podpořen úžasnou nakopávací hudbou (jeden z velkých plusů filmu) a následným zpěvem sborového chorálu mi vehnal několik slziček do očí dojetím a nadšením ... Parádní věc pro příznivce žánru ... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle se mi prostě líbilo jako nápad. Vezměte skupinu herců, kteří jsou vycvičeni v bojových uměních, a nuťte je k tomu, aby skákali tak, jak pískáte, protože jinak jim někoho zabijete. Akční scény jsou navíc choreograficky skvělé a snímek nepropadá ani se svojí pointou, která byla bohužel celkem tušená. I tak jsem si tohle béčko docela užil. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama