Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Půvabná studentka výtvarné školy Angelika (Audrey Tautou) miluje k zbláznění sympatického kardiologa Loika. Jeho šťastné manželství a očekávání prvního dítěte nebere jako vážnou překážku. On ji přece miluje stejně jako ona jeho. Romantické představy o jejich lásce se však mění v nejhorší noční můru, která přerůstá v psychickou úchylku. Stačí náhodné setkání a nevinně darovaná růže a z Angeliky se stává posedlá žena, která manipuluje svými blízkými a lékaře a jeho rodinu začíná terorizovat. Filmem Má mě rád, nemá mě rád debutovala scenáristka a režisérka Laetitia Colombaniová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Puyi 

všechny recenze uživatele

Ano, spojení romantické komedie a drama není v tomto případě bohužel uplně ideální, ikdyž mi to začalo vadit až ke konci filmu. Jinak jeho celkový průběh se mi líbil, ale nějaký velký zázrak to zase nebyl...;) Herci byli obstojní - Audrey se mi líbila snad už jako vždy...:) Jednu chvíli jsem uvažoval i 4*, ale kvůli závěru, který mi bohužel tak torchu zkazil celkový dojem z filmu, dávám 3. :) ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Mile inteligentní film o jedné sladké psychotičce. Vychutnal jsem si zatím jen ten první - oficiální konec ze třech možných. Takové láskyplně obsesivní... :-) A tak nezbývá, než se těšit někdy na ty ostatní dva, ale myslím, že by byla chyba si to všechno užít naráz - že paní docteur... Takže pozor na něšťastné osamělé dívky a těšme se co nám naordinuje tahle mladá francouzská režisérka (zde i s podílem na scénáři) po svém celovečerním potěšujícím debutu. K tomu skvělá hudba, výborná kamera - - - P.S. Takhle má vypadat současný evropský film, tleskám! . . . Poučte se, čeští umrlci se svými psychotickými pitomostmi "ze života"... Dlouho jsem přemýšlel, zdali čtyři nebo pět hvězdiček. Čtyři a půl - zaokrouhleno na pět za ten skvěle vypointovaný první konec! Doufám, že ty další dva mě jednou nezklamou...:-)) ()

Reklama

nikoletkaa 

všechny recenze uživatele

Audrey Tautou zbožňuji a právě její jméno bylo tím, co mě v televizním programu zaujalo. Kdyby ovšem nebylo mého kamaráda, na film bych zapomněla a komentář bych teď nepsala... Začnu tím, že Francie zde byla krásně prosluněně vyobrazena. Napadlo mě, že tak barevný film jsem dlouho neviděla :) Snímek samotný byl zajímavý. Zajímavý především tím, jak spojil dva poměrně neslučitelné žánry - romanci a psychothriller. Od poloviny filmu sledujete příběh s otevřenou pusou a s napětím čekáte, jak to celé dopadne. Víte, co je zajímavé? Že ačkoli Angelika je postava více méně záporná, tak ji prostě fandíte. A víte, co je ještě zajímavé? Že když v polovině filmu na nějakou dobu zmizí tvář Audrey, tak se film stává méně zajímavým, občas i nudným. Tautou má prostě jedinečné osobní kouzlo, že by ve filmu mohla hrát jen ona a přesto vás to bude bavit. Jinak musím říct, že s koncem jsem byla více než spokojena :) ()

ViktorEl 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo romantické a dostal som psycho-thriller o mladej, až po uši zamilovanej dievčine, ktorá bola taká milá, až by som jej dal pár faciek, aby sa prebrala z toho sna:-) Audrey Tautou zahrala svoju postavu na jednotku, tak isto aj Samuel Le Bihan. Film je natočený zvláštnym spôsobom podania príbehu, čo ma zaujalo a zapáčilo sa mi to. Keď má niekto chuť si pozrieť niečo romantické, tak určite nech si nepustí tento film, ale keď má niekto chuť na niečo napínavé, tak nech si to rozhodne pustí na konci čaká prekvapenie ako sa dá z tabletiek urobiť postava. Niečo som prezradil, a na konci filmu pochopíte čo:) Film na 70% ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

Docela neotřelý příběh, který ale spíše škodí mezilidským vztahům. Sice mezi námi skutečně jsou lidi s psychopatickými a šílenými sklony, ale je jich podle odhadů třeba 1%. Ovšem lidská nátura je taková, že nás nejvíce zajímají extrémní případy. Proto se koukáme na takovéhle filmy anebo na televizní zprávy, ze kterých si můžeme udělat velmi zkreslený obrázek o skutečnosti. A určitě by byla škoda se kvůli nějakému strachu uzavřít vnějšímu světu a cizím lidem. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama