Reklama

Reklama

Obsahy(1)

April (Emma Roberts), triedna panna, je ticho zamilovaná do svojho futbalového trénera pána B. (James Franco), ktorému chodí občasne strážiť syna, zatiaľ čo on sa pokúša konečne uspieť na ďalšom neúspešnom rande. Triedny obľúbenec Teddy (Jack Kilmer) s neuveriteľným maliarskym nadaním zasa tajne miluje ju a miesto toho, aby bol k nej úprimný, radšej vymetá každú párty so svojim priateľom Fredom (Nat Wolff). Fred však nemá na Teddyho dobrý vplyv, rovnako ako na svoje okolie. Kam vkročí jeho noha, tam môže rýchlo dôjsť k sledu udalostí s neželaným záverom... (sochoking)

(více)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (51)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Pověru o dědičnosti talentu zde Jack Kilmer, starýho Kilmera syn, lehce vyvrací... je ale docela dobře možný, že hlavní vinu nese fakt, že Val sám nemá na rozdávání, čemuž se po vysilujícím prokousávání nudou už nějak nemám chuť hlouběji věnovat. To za prvé. A za druhé - když já ty teenagery už nějak nemůžu. A za třetí - nevím, kde vzal autor anotace ta překvapivá infa o třídním oblíbenci a "neuvěřitelném" malířském talentu... a ještě jako by tato pseudo-pozitiva měla mít bůhvíjaký vliv na jeho celkovou netečnost i děj - neděj. Jinak doufám, že mají Coppolovi jmenovku na zvonku, ať dlouho nehledám, až se budu chtít zase někdy pořádně umrtvit jejich filmovou hypnózou... a ani luskat prsty nemusí, beztak všechno zapomenu. Viděno v rámci Season Challenge Tour - týden s filmy o dospívání. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Subtilní drama o dospívání – konkrétně o té době, kdy má každý pocit, že čas plyne pomaleji, než tomu tak skutečně je a člověku se může zdát, že v téhle chvíli zůstane uvězněný napořád. Pro někoho peklo, pro jiného ráj. Gia Coppola se svým debutem zařadila po bok Sofie a Spike Jonzeho a už teď se těším na její další počin. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře rozehrané lehce depresivní drama zaměřující se na více postav najednou. Každé věnuje dostatečné množství času, aby divák poznal její motivace a strasti a v poslední třetině ho připravuje na zvrat, který... prostě nenastane. Díky tomu ve mně film po skončení zanechává jakousi pachuť. Jakoby něco zůstalo nedořečeno, ale ve výsledku asi chápu, jak to tvůrci zamýšleli. V knize tenhle postup funguje, ve filmu většinou ale moc ne. Francovu povídku bych si ovšem rád přečetl. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, je těžké ho zhodnotit. Oblíbila jsem si tu Emmu Roberts, kterou moc nemusím, naopak Nat Wolff se mi sem moc nehodil. Jack Kilmer byl dobrý. James Franco tam moc nebyl a ani mě v ničem nepřekvapil. Na to, že není film nijak dlouhý, tak je celkem rozvláčněný a potom rychle skončí. Nevím, co nám má říct, že si to ani nemyslíme, přitom jsme na tom špatně? Já jsem nad tím přemýšlela a cítila jsem se tak. Je to spíše takový lehký průměr, nic od toho nečekejte ani nevím, jestli mám doporučovat. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Solidní a vlastně i dost konvenčí nezávislárna o rádoby těžkém dospívání amerických teenagerů. Škoda rozporuplného castingu, kdy jeden herec jasně vládne (Emma Roberts) a druhý místy evidentně příliš netuší co ve filmu dělá (Jack Kilmer). Zamrzí i malý prostor pro Jamese Franca. Jinak je to ale docela v pohodě, tím spíš, když jde o režijní debut. Lepší 3*. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Stewart, kterého si zahrál Val Kilmer, má v příběhu syna Teddyho, jehož si zahrál Jack Kilmer, skutečný syn Vala Kilmera. (Terva)

Reklama

Reklama