Reklama

Reklama

Obsahy(1)

April (Emma Roberts), triedna panna, je ticho zamilovaná do svojho futbalového trénera pána B. (James Franco), ktorému chodí občasne strážiť syna, zatiaľ čo on sa pokúša konečne uspieť na ďalšom neúspešnom rande. Triedny obľúbenec Teddy (Jack Kilmer) s neuveriteľným maliarskym nadaním zasa tajne miluje ju a miesto toho, aby bol k nej úprimný, radšej vymetá každú párty so svojim priateľom Fredom (Nat Wolff). Fred však nemá na Teddyho dobrý vplyv, rovnako ako na svoje okolie. Kam vkročí jeho noha, tam môže rýchlo dôjsť k sledu udalostí s neželaným záverom... (sochoking)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (51)

Botič 

všechny recenze uživatele

Subtilní drama o dospívání – konkrétně o té době, kdy má každý pocit, že čas plyne pomaleji, než tomu tak skutečně je a člověku se může zdát, že v téhle chvíli zůstane uvězněný napořád. Pro někoho peklo, pro jiného ráj. Gia Coppola se svým debutem zařadila po bok Sofie a Spike Jonzeho a už teď se těším na její další počin. ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Dievčatá od Coppolovcov točia také zvláštne filmy. Len niektoré zvláštnosti si mohla Gia odpustiť. Páčia sa mi takéto filmy, a aj takéto konce. Herci výborní a soundtrack geniálny (Jack aj Nat si tiež zahrali a napríklad takí Die Antwoord na tej párty boli úplne super). Film som si pozrela hlavne kvôli Jackovi, lebo je synom mojej veľkej srdcovky. Bol veľmi prirodzený a niekedy mi neskutočne pripomínal otca. ()

Reklama

Larky 

všechny recenze uživatele

Solidní a vlastně i dost konvenčí nezávislárna o rádoby těžkém dospívání amerických teenagerů. Škoda rozporuplného castingu, kdy jeden herec jasně vládne (Emma Roberts) a druhý místy evidentně příliš netuší co ve filmu dělá (Jack Kilmer). Zamrzí i malý prostor pro Jamese Franca. Jinak je to ale docela v pohodě, tím spíš, když jde o režijní debut. Lepší 3*. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, je těžké ho zhodnotit. Oblíbila jsem si tu Emmu Roberts, kterou moc nemusím, naopak Nat Wolff se mi sem moc nehodil. Jack Kilmer byl dobrý. James Franco tam moc nebyl a ani mě v ničem nepřekvapil. Na to, že není film nijak dlouhý, tak je celkem rozvláčněný a potom rychle skončí. Nevím, co nám má říct, že si to ani nemyslíme, přitom jsme na tom špatně? Já jsem nad tím přemýšlela a cítila jsem se tak. Je to spíše takový lehký průměr, nic od toho nečekejte ani nevím, jestli mám doporučovat. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Suverénní debut dalšího člena režisérského klanu Coppolových. Holka to má vážně v krvi a ještě dala šanci mladým hvězdičkám ukázat svůj potenciál do budoucna. Pochmurná atmosféra zůstane v mysli diváka i po mlčenlivém závěru, který nepřináší praktický žádné odpovědi, ale předchozí peripetie všech zúčastněných jsou vykresleny s takovým citem, že to rozhodně stojí za vidění. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (4)

  • Stewart, kterého si zahrál Val Kilmer, má v příběhu syna Teddyho, jehož si zahrál Jack Kilmer, skutečný syn Vala Kilmera. (Terva)

Reklama

Reklama