Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (180)

FaceMan 

všechny recenze uživatele

Je to úplná blbosť, ale ja som sa bavil. Malcolm je típek, za kt. idú problémy samy. Celkovo to bola jedna veľká jazda ako na kolotoči. Raz to malo skvelé stránky a druhý krát boli niektoré scény trápne. Ale verím že každý si tam nájde neakú tú scénku kt. sa mu zapáči a spraví mú úsmev na tvári. U mňa ich bolo viacej. 3 hviezdy :) ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ona i ta jednička byla kravina, ale člověk při ní, s kámoškou nostalgií, zavzpomínal na staré dobré Scary Movie, tedy na film, který všechny ty parodie na hočico, co přišli po něm, lehce strčil do kapsy. A Wayans nezklamal. Njn, ale u dvojky už tohle neplatí, páč ta je, s výjimkou asi tří čtyř povedených vtípků, prostě nudná, případně trapná (a hlavně hrozně uřvaná, jestli Marlon nepřišel během natáčení o hlasivky, tak už fakt nevim :-). Ale home videa alá Sinister krutě pobavila :-) ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Extrémní negerská zábava. Přiznám se, že na první díl mám jen mlhavé vzpomínky. Tady si každopádně Marlon Wayans narazil tu kurvu z Érla. Musím uznat, že jim mezirasový vztah náramně sluší. Film si opět bere na paškál novodobé horory. Za zmínku stojí hlavě Sinister. Film na samém počátku nasadí brutální tempo, kdy jsem se smál takřka nepřetržitě. Humor je vybroušen na absolutní hranu nevkusu, tak jak to miluji. Dělá si legraci úplně ze všeho a před ničím se neskloní. Vtípky se postupem času bohužel opakují a humoru celkově ubývá. I přesto se v mých očích jedná o luxusní parodii, která je rozhodně srovnatelná, coby humorem, s počátky Scary movie. ()

Wade 

všechny recenze uživatele

První díl mě nepobavil snad kromě 2 scének to ale neplatí o tomhle pokračování. Už dlouho jsem se takhle u filmu nenasmál tak jako u tohohle šíleného komediálního nářezu. Nebudu sem psát nejlepší scénky protože jich je moc, ale jisté je jedno pokračování má ještě víc šíleného Marlona než v jedničce a k němu přibyla nádherná Jamie Pressly. Po předchozím díle jsem nečekal nic a dostal jsem strašně moc a proto přihodím navrch jednu hvězdu. 82% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wayansové už nejsou zábavní jako v leteh 2000. A tohle dílo to jen potvrzuje. Ano uznávám je to lepší než první díl ale to moc nepomůže. Začátek je sice zábavnej ale po prvních 10 minutách film padá do těžké trapnosti. Černoský humor je ohranej a rasismus ke konci filmu není tak moc vtipnej. Pochybuju že se Wayansovy aspoň minimálně přiblíží k dokonalosti Scary movie. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Natáčanie a produkcia začalo 26. augusta 2013 a skončilo 29. septembra 2013. (martin5504)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama