Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 2

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (179)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Jednotku som ešte nevidel a po tejto časti ju odsúvam na neurčito. Nie , že by to bola katastrofa, ale u parodických komédiách veľa vody nenamútila. Je to hlavne uškriekane a v tom zábavu teda nevidím a Marlon Wayans tu viac prehrával, ako bol zábavný. A to v Scary movie exceloval, tam bol rozhodne najzábavnejším článkom filmových postav, ale tu hlavnú rolu až tak nezvládol. Tak tri sceny mi prišli vtipne a najviac asi tá, kde si to rozdáva s Annabbelov, ale ostatné je už len trápna vata, ktorá s vtipnosťou nemá čo dočinenia. Ako som napísal na začiatku, nie je to katastrofa, ale ako komédia to tiež nie je niečo mimoriadne. Slabé 3*. ()

CptPeroxid 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně o hvězdičku lepší než první díl a za to může hlavně scéna s panenkou v posteli. Jak už jsem psal u jedničky tak pan Wayans je slušný komik a tady předvedl své maximum. Dementních scén od prvního dílu ubylo a přibylo mi hororové atmosféry (s rezervou samozřejmě) i pár scén na leknutí, takže pro mě nadprůměrná hororová parodie. ()

Reklama

kinghome 

všechny recenze uživatele

Marlon je naprostej magor, ty jeho výrazy a křik je prostě dokonalej, škoda, že většina filmu je tak hrozně trapná. Příjde mi, že jednička byla lepší, pamatuju si víc scén, z dvojky si budu pamatovat jen scénu se psem, to je naprosto dokonalý, u toho jsem málem brečel smíchy a pak narážku na Scary Movie a ještě Annabelle, kze který udělali hroznou couru. Ale u ní se mi líbilo jen pár scének, pak už to bylo trapnější. Hodněkrát jsem si si úplně představoval ten originální film a pak přišel nějakej naprosto debilní vtip :D Jednička byla lepší, bylo tam víc vtipných momentů, takže bohužel jen za 2*, ale stejně chci další díl! Jo a Chezush chtěla dát 3*, fakt hnus jako! :D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Wayansové už nejsou zábavní jako v leteh 2000. A tohle dílo to jen potvrzuje. Ano uznávám je to lepší než první díl ale to moc nepomůže. Začátek je sice zábavnej ale po prvních 10 minutách film padá do těžké trapnosti. Černoský humor je ohranej a rasismus ke konci filmu není tak moc vtipnej. Pochybuju že se Wayansovy aspoň minimálně přiblíží k dokonalosti Scary movie. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla absolutní pecka všech parodií a může se s přehledem řadit k těm “lepším” jako jsou Scary Movie. Marlon Wayans byl výborný a nikoho jiného si tady představit ani neumím. Film si bere do parády nejznámější horory jako Annabelle, Conjuring nebo Sinister a vůbec je nešetří, naopak jim nakládá brutální rány a já jsem se 90% filmu nahlas smál. Vtipy jsou trefné, narozdíl od slabších bratříčků jako jsou Disaster movie a další “hloupé” parodie si to zachovává kontinuální dějovou linii a když nemá co říct, neuchyluje se k násilí a stupidnímu humoru, ale pokračuje dál. Zejména ve finále to neztrácelo dech a až do konce si to zachovalo solidní kvalitu. Za mě jedna z nejpovedenějších a nejméně nucených parodií, která dělá podobným filmům dobré jméno. O 2 třídy lepší jak podprůměrný první díl, který můžete rovnou vynechat. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama