Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (180)

AngelG 

všechny recenze uživatele

Rozhodně lepší než jednička.. Marlon to tady tak příliš nepřehání a jeho výbuchy hněvu a breku jsou prostě geniální :D I děj je tady o dost zajímavější, obvzlášť v tom, že se soustředí na všechny možné horory a parodijně jim to ve většině případů fakt vychází.. a hlavně scény Marlona a jeho milenecké problémy a akce s posedlou pannenkou mě totálně zabili.. :D ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Našťastie už nie taká boha pustá sprostosť ako prvá časť. Konečne to má aspoň nejaké smerovanie a niečo čo sa dá nazvať príbehom. Pár krát som sa dokonca zasmial. Ale na koniec aj tak všetky dejové línie smerujú do prázdna. Nič sa nevysvetlí a po všetkom zostane chuť trápnosti a klasického černošského humoru. Pričom sa z toho dalo vytrieskať podstatne viac. Ale hold, toto zarába najviac. Jedna hviezda za Pressleyovú v spodnom prádle a štek Fluffyho, ktorého mám rád ako stand up komika a ktorého prítomnosť ma potešila rovnako ako cameo Russella Petersa v nedávno dopozeranom Chefovi. ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Doby, kdy Frank Drebin spojoval jednotlivé gagy svým, abych tak řekl, flegmatickým stylem a jen se u toho mírně (a vtipně) pitvořil (házel udivené pohledy do kamery), jsou nenávratně pryč, zdá se. Dnes tu máme hyperaktivního zmrda, který se křečovitě snaží nacpat cokoliv debilního do každého záběru, aby se mohl zasmát i ten poslední debil. Sází na křečovitost, přehnanost vytlačenou do nejvyšších extrémů, aby to hnulo i s věčně apatickým zhulencem před televizní obrazovkou, jelikož snad asi jen pro ně je určen tento snímek. Jako na objednávku pro vypatlance, nevím, nechápu. Zíral jsem na to užasle a nevěřil vlastním očím. Kupodivu však lze zde nalézt i skutečně vtipné pasáže a to třeba hned v konverzačním humoru (scéna o rozhovoru černocha s Mexikáncem na téma rasismus), což je u takového filmu vyloženě s podivem. Pasáže parodující jednotlivé originály fungují občas. Někdy si řekne, že to dobře zparodovali, prostě ne úplně tak hloupě, ale někdy zas přijde na řadu to zbytečné a trapné hnaní fóru do maxima a tam to právě padá. V půlce jsem to vzdal. krátká sonda do myslí zhuleného negra mi bohatě stačila. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

Některý scény jsou tam fakt skvělí a vypadalo to, že to bude lepší než jednička, ale nakonec to dopadlo stejně jako ona. Konec filmu je prostě jeden velkej chaos a humor se nějak vytrácí. Přesto nelituju, že jsem se na to podíval. Tento víkend jsem totiž zrovna sjížděl všechny tyhle horory ze kterejch si tu dělaj prdel a tak jsem je měl v živé paměti. Panenka Annabelle už pro mě nikdy nebude tak děsivá, po tom co jí zprasil Wayans. Bude se mi lépe spát. ()

coscarelli 

všechny recenze uživatele

POdruhe to uz nevyšlo.. Opakovany vtip neni vtipom, vsetci sa zblaznili, posadol ich demon a natocili dost nezazivne ,nevtipne a trapnejsie pokracovanie skoro paradnej jednicky. Jediné, prečo nesplachnem ten trash do kanala , su sceny s Abigail, pri nich smiech sa dostavil samovolne. Wayans je vtipny, neberiem, tu ale prišiel s prazdnymi rukami a tentokrat ma nenadchol. Som sklamany. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)
  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)

Reklama

Reklama