Reklama

Reklama

Původní

(seriál)
  • USA The Originals
Trailer 7
USA, (2013–2018), 65 h 13 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

Joseph Morgan, Daniel Gillies, Claire Holt, Phoebe Tonkin, Danielle Campbell, Leah Pipes, Charles Michael Davis, Eka Darville, Daniella Pineda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(92)

Obsahy(1)

V tomhle spinoffu Upířích deníků se Mikaelsonovi přestěhují do New Orleans a spojí se s místními čarodějkami, aby mohli zase vládnout městu. (Netflix)

Videa (146)

Trailer 7

Recenze (114)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 22 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 10+1 _ TVD mě přestali bavit už při konci druhé série a někdy v půlce třetí jsem s nimi seknul. Ale i přesto jsem chtěl tohle zkusit. Rebekah je moje oblíbenkyně, tak jsem si ji nemohl nechat ujít. Celkově to je povedené a koukatelné, ale během těch 4 epizod, mě to vůbec nechytlo a nějak neláká abych sledoval dál. Občas se asi na nějaký dil mrknu kvůli Rebekah, ale pravidelně to sledovat už nebudu. 70% ()

Janka.blonde 

všechny recenze uživatele

Více o původní rodině upírů. Je to hlavně o třech z nich, Niklaus, Rebekah a Elijah. Válka upírů a čarodějek do které se objeví Klaus, který se opět vrací do SVÉHO města. Rebekah patří mezi mé oblíbené upíry, bylo mi jí líto, když v TVD chtěla být člověkem, aby mohla mít rodinu a tady dostala možnost vychovat dítě, ovšem je mi líto Klause a Hayley, že kvůli čarodějkám nemůžou být se svojí dcerou. Ten kdo se zájmem sleduje upíří deníky ať určitě koukne i na TO. ()

Reklama

Pavoll 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi na tom pači že tam nenajdete žiadne kladne postavy, pretože sa da povedať že aj hlavne postavy su zaporaci. Konečne nejaka zmena oproti väčšine serialov, kde sa z hlavných predstaviteľov snažia spraviť neviem-akých hrdinov. V tomto serialy to nenajdete, tu sa nikto na svojej ceste za svojim cieľom nezastavi pred ničím. Dobre mi tam pasuje aj ta brutalita a krv lebo bez nich by to nebolo ono. Obľubené postavy: Rebekah, Elijah. 9/10 ()

Domca94 

všechny recenze uživatele

Seriál od scénáristické veteránky Julie Plec, který je hodně lacinou kopií svého mateřského seriálu. Plec zde uplatňuje, co se dařilo v Upířích denících a vyvarovává se chyb. Nicméně opět je seriál plný klišé, lásky a dalších otřepaných témat. Je zde značný rozdíl mezi pilotem a dalšími díly. Stejně tak je znatelný rozdíl mezi první a druhou sérií. Pokud máte rádi upíry, tak by se Vám to mohlo líbit, jinak se tomuto seriálu vyhněte. Faktická poznámka: ačkoliv se seriál jmenuje The Originals, tak se v něm de facto vyskytují pouze dva až tři Původní upíři z celé velké rodiny. Možná by byla na snadě změna názvu. ()

Veefee 

všechny recenze uživatele

Pro mě oddychovka, kterou sleduji po nedělním obědě. Nic těžkého na žaludek. Skoro mě mrzí, že The Vampire Diaries mají nižší hodnocení než The Originals, přeci jenom tam jsou postavy, se kterými se divák může více ztotožnit. 1. série ****, 2. série ** a to jen tak tak. Nelíbí se mi koncept měnění herců, který přeskakují do jiných těl a nový sourozenci Mikaelsonových jsou mi akorát tak protivný i s tou jejich povedenou matičkou. Bohužel tento seriál slábne a slábne. ()

Galerie (778)

Zajímavosti (9)

  • Pilotní díl byl odvysílán v seriálu Upíří deníky (od r. 2009), a to ve 20. epizodě 4. série. (Reesam)
  • Postava Klausa Mikaelsona (Joseph Morgan) bola pôvodne určená na to, aby bola zabitá v seriáli Upírske denníky (2009), ale stále sa zvyšujúca sa popularita postavy priniesla nielen prežitie, ale až vlastný seriál, v ktorom stvárňuje hlavnú postavu. (pancoyote)
  • Joseph Morgan (Klaus) vyhrál cenu na People Choice Awards 2014 v kategorii "Favorite Actor in a New Series". (MonicaPixie)

Reklama

Reklama