Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (495)

Handle 

všechny recenze uživatele

Tak trochu guilty pleasure, ale na druhou stranu, kéž by bylo více takových milých a vtipných oddychovek, které si na nic jiného nehrajou a vtipy většinou skvěle fungují. Navíc Adam Sandler a Drew Barrymore jsou opět super, ale nejen oni. I děcka a vedlejší role (Crews, Lowe) jsou bezvadné. A ta nádherná Afrika! :) Občasnou přehnanost a trapnost snímku odpouštím, protože... SO ROMAAANTIC! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ten úvodný rozjazd nebol najideálnejší. Povedal by som, že to zaváňalo až katastrofou ( ktorú som vďaka malému komerčnému úspechu aj čakal ). No v momente, keď sa story dostala do Afriky, skóre sa vylepšilo mnohonásobne. Typické sandlerovské hlásky, aj humor roztomilý, úžasné vedľajšie postavičky ( všetci do jedného ), dojáky. To všetko dodalo tejto komédii punc kvality. Pri záverečných titulkách som pocítil pocit spokojnosti a blaženosti. Naozaj pekný a príjemný film. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE PŘIPRAVENI NA VZRUŠUJÍCÍ, ÚŽASNÝ A ROMANTICKÝ TÝDEN VAŠEHO ŽIVOTA? VÍTEJTE NA VAŠICH "RODINOVÁNKÁCH"... /// Po 5ti minutovým (celkem vtipným) randění ,,na slepo“ přichází (nic moc) pasáž, ve který zjistíme, že ti dva se vlastně potřebujou. Nic moc proto, že když jsou každej zvlášť, nemá to šťávu. (A nezachráněj to žádný parchanti!) Může to evokovat vzpomínky třeba na Krok za krokem, akorát tady k sobě (ne)hledaj cestu i dospělí. A uznávám, že je to vtipnější, než jsem čekal. (Škoda těch trapností.) Má jít vo rodinnou zábavu, takže nechyběj ani rodičovsky dojemný scény a já souhlasím, že z těch píčovin, co má v poslední době Sandler za sebou, je tohle z toho povedenější vědra. Navíc - Adam tady není ten trapnej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Hledám fotra pro svý parchanty. 2.) Romantická dovolená je tehdy, když hrajou vopice na housle. 3.) Thx za titule ,,p3tulkaa“ a ,,KillaNoFX“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Frank Coraci je vlastně takový americký Zdeněk Troška. Příběh určitě neurazí, je to celé miloučké, střídají se srdcervoucí kukuče s ufňukanými, jenže úroveň vtipu je zaseknutá někde na pomezí 3. třídy základní školy. Tak nám Adam Sandler jezdí na pštrosovi, no a co? Romantika začne částečně fungovat až na konci a Adam Sandler mě celý film připadá jako by ho to celé ani trošku nebavilo. 45% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak nám záletný manžel a rakovina uvolnili dva jedince rozdílného pohlaví a pokusili se přinést zase nějakou tu komediální romantiku. Za mě se to tedy moc nepovedlo, protože jsem se příliš dlouho nudil mezi traumaty budoucích zamilovaných a byl jsem vděčný za každý francouzák od žirafy. Nakonec jsem to nějak přežil a dokonce jsem se i celkem pobavil, ale za to vděčím takřka výhradně Terry Crewsovi a jeho moderátorským šílenostem, při kterých bránice dostala docela zabrat. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (21)

  • Vo filme si zahrala celá rada známych juhoafrických tvárí, najznámejšia z nich je Josette Eales. Cameo si strihol aj juhoafrický hráč kriketu a jeden z najlepších nadhadzovačov Dale Steyn. (Dr Lizal)
  • Na jméno Espn (Emma Fuhrmann) přišel Adam Sandler (Jim) při návštěvě restaurace Boca Raton na Floridě, kde měl majitel restaurace fotky svých dětí a u jedné bylo napsáno právě jméno Espn, a tak ho Sandler požádal, jestli by ho nemohl použít v novém filmu jako jméno pro jedno ze svých dětí. (veronikajel)

Reklama

Reklama