Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

V hlavě

V hlavě (2015)

Nejlepsi "pohadka" teto doby! Abych se smala a plakala najednou u kresleneho filmu, to se mi asi jeste nestalo.. Skvely zazitek!

50x a stále poprvé

50x a stále poprvé (2004)

Tento film s Drew Barrymore a Adamem Sandlerem jsem viděla opravdu snad 50x a stále je to pro mě jako poprvé a klidně se na něj budu dívat znovu a znovu a znovu!!! :)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Další klasika, kde exceluje miláček Tom Hanks :) Hlavní hrdina, a kterého se díváte s úctou, obdivem a mnohdy se slzami v očích... Dokonalý film, perfektní příběh a herecké výkony a jako bonus je to celé doslova prošpikováno emocemi všeho druhu a doladěno skvělým soundtrackem.

Počátek

Počátek (2010)

Dech beroucí film, na který se ráda dívám opakovaně a to nikoliv kvůli jistě skvělému výkonu Leonadra DiCapria, ale především kvůli atmosféře a dějové zamotanosti filmu. Bude se káča točit nebo se zastaví? ;)

Mamma Mia!

Mamma Mia! (2008)

Film, který když si zapnete, nebo zahlédnete jeho začátek, není možné nedokoukat :) stačí jen poslouchat písničky legendární skupiny ABBA a film do vás vtáhne odzbrojující množství dobré nálady a pohody :)

Zelená míle

Zelená míle (1999)

John Coffey a Jingles a už si můžu běžet pro kapesník :D ... Asi první film, který jsem nakonci celý "prořvala" tak, že jsem přes slzy pořádně neviděla na televizi. Podruhé už to bylo lepší, proto jsem mohla film ohodnotit ;) Stále se však bavíme o pro mě jednom z nejeemotivnějších filmů vůbec. Palec nahoru režii, hercům, scénaristům, všem, .. :)

Vykoupení z věznice Shawshank

Vykoupení z věznice Shawshank (1994)

Vím, že jsem v tomto byla tak říkajíc "100 let za opicema", ale tuto klasiku jsem poprvé viděla až nedávno. Samozřejmě jsem si hned uvědomila, jakou chybu jsem udělala. Opravdu je to film na svém místě a je úplně jasné, proč obsazuje první příčky žebříčků. Poutavý, promyšlený, plný akce, zvratů, emocí,.... Ráda se na tento film podívám v dohledné době znovu!

Bídníci

Bídníci (2012)

Jedním slovem - PARÁDA! Proměny děje, charakter postav, výkony herců, není nic co bych mohla vytknout. Písně vtáhnou do děje... Uronila jsem nejednu slzu.. Miluju výkony Hugh Jackmana, Russella Croweho, Anne Hathaway i Amandy Seyfried a když se to všechno smíchá v jednom filmu, anóbrž ještě muzikálu, je to pro mě pecka! Jediné, co jsem po celou dobu nemohla přenést přes srdce je, že měl být Russell ten zlý.. Vždy když zpíval, nebo i měl být zlý, stále jsem ho viděla, jakožto Gladiátora, ve kterém hrál titulní roli a stále jsem čekala, kdy se charakter Javerta změní k lepšímu... A herec, kterého jsem skutečně nemohla vystát byl Sascha Baron Cohen, protože ten u mě bude vždy Borat bez ohledu na to kde a jakou roli hraje.. V každé jeho scéně jsem čekala co nechutného a sprostého udělá... Tady si myslím, že mohli obsadit někoho lepšího... Ale ani on mi dojmy z celéo filmu nezkazil! Skvěle jsem si to užila a písně mi znějí v hlavě do teď. 5 z 5!!!! :)

Dovolená za trest

Dovolená za trest (2014)

Miluju Drew Barrymore a Adama Sandlera!!! A když se dají dohromady, vzpomenu si na film 50x a stále poprvé a přepadá mě nostalgie. Na tento film jsem se moc chtěla podívat, ale zároveň jsem se dost bála, že mě zklame, protože jsem od něj nečekala nic míň, že od již zmíněného 50x a stále poprvé. Dovolená za trest mě ale nezklamala ani v nejmenším a pro mě je to jedna z nejlepších "Sandlerovek" za posledních pár let!!! Dokonalá komedie s porcí romantiky - nic víc a ani nic míň jsem neočekávala. Pobavila jsem se a chvilku se mi chtělo brečet. Já jsem zkrátka nadmíru spokojená a těším se, až pozapomenu děj a podívám se na tento film znovu! :) 5*!!!!