Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (495)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

První dvě třetiny jsou hodně vtipné, na rodinnou komedii i nezvykle drsné a nekorektní. Ke konci Blended sklouzne do klasické šablony amerických komedií, ale pořád naštěstí neztrácí vtip úplně, takže výsledný dojem je rozhodně pozitivní. Potěší i příjemný výběr africky laděné hudby. Pro mě jedna z nejvtipnějších sandlerovek vůbec. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tak nám záletný manžel a rakovina uvolnili dva jedince rozdílného pohlaví a pokusili se přinést zase nějakou tu komediální romantiku. Za mě se to tedy moc nepovedlo, protože jsem se příliš dlouho nudil mezi traumaty budoucích zamilovaných a byl jsem vděčný za každý francouzák od žirafy. Nakonec jsem to nějak přežil a dokonce jsem se i celkem pobavil, ale za to vděčím takřka výhradně Terry Crewsovi a jeho moderátorským šílenostem, při kterých bránice dostala docela zabrat. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Adama Sandlera mám fakt moc rád. Jeho humor mi sedí, u jeho filmů se pobavím. Ale když se podívám na seznam jeho filmů, je to vždy hop nebo trop. A tenhle film je docela hop. Dvojice Sandler a Barrymore je super a chemii mezi sebou mají. Vcelku velmi podobný námět jako u Zkus mě rozesmát (2011). Vdovec s dcerami a rozvedená matka se syny. Romanticky to funguje, humorem vlastně taky. Já se příjemně bavil. Jen na předchozí film s Aniston to prostě nemá. (55 %) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Moje záporná bilance s Adamem Sandlerem bohužel pokračuje. Je mí to nesmírně líto a sám tomu nerozumím. Smál jsem se před patnácti lety jiným věcem, než se směji dnes? Anebo to od jistého bodu jde s Adamem opravdu z kopce? Mám na seznamu ještě pár jeho dalších kousků, avšak obava z dalšího propadáku u mě sílí víc a víc. Tenhle počin byl americkou slátaninou od začátku do konce, až se mi chtělo místy zvracet. Možná jsem už sám tak trochu alergický na typické a předvídatelné americké šablony - parta zpívajících menšin (jakýchkoli - tady umocněno týpkem z reklamy na Old Spice) a neustále se v ději vyskytujících, protivní puberťáci, potlesk, kecy o tom, jak být sám sebou, praštěný nejlepší kamarád/kamarádka, hloupá silikonová blondýnka prodchnutá láskou a tak dále a tak dále a tak dále. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Pre mňa oveľa lepšie spracovanie než pred pár rokmi vydané - "Just Go With It." Sandler a Barrymore majú medzi sebou určitú dávku chémie, ktorá sa mi páči... romantika je príjemná, vývin ich vzťahu je príjemné sledovať a obaja podávajú celkom obstojné herecké výkony. Humor je na môj vkus občas mix. Miestami je však film maximálne otravný (najmä všetky kde bol Terry Crews), ale celkovo dokážem dať film do OK kategórie. Tohto roku som videl aj oveľa horšie filmy. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • Vo filme si zahrala celá rada známych juhoafrických tvárí, najznámejšia z nich je Josette Eales. Cameo si strihol aj juhoafrický hráč kriketu a jeden z najlepších nadhadzovačov Dale Steyn. (Dr Lizal)
  • Hotel, ve kterém byli Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) s dětmi ubytovaní, se nachází v Jihoafrické republice. Jedná se o hotel s názvem The Palace of the Lost City v Sun City. (Untentrauer)

Reklama

Reklama