Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 2

Recenze (495)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Klasická Sandlerovka kde nechybí děti se super hyperaktivitou, nějaká ta romance a konec předvídatelný už od 5. minuty. Dalo se na to koukat, ale považuji to za druhou slabší komedii od Sandlera vůbec. Ta první jsou Machři 2. Průměrná komedie, kde jsou některé vtípky ok, ty další se snaží, ale nezasmál bych se ani zhulený po 4 gramech a ostatní vyloženě zbytečné. Drew je pořád kočka a chemie mezi ní a Adame je fajn. Na jedno zkouknutí ok, ale další už prosím ne. Ps. Poslední půlhodina byla neskutečně ubíjející a tak bych to o těch 30 minutek zkrátil. Taková stopáž je přepálená a zbytečná na takový typ filmu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Akosi to v tomto prípade dvojke Sandler-Barrymore pristalo. Ich vzájomné štengrovanie a vtípky či už o deťoch alebo o nich samotných ma neskutočne bavili, to bolo aj hlavným korením tejto komédie. Po dlhom čase nežná, milá a hlavne nie tak schématická Sandlerovka s pozerateľným príbehom. Celý čas pôsobí príjemným a relaxačným dojmom, preto ten, kto nemá dobrú náladu, po filme ju určite bude mať. Pozitívny, hrejivý film, a to doslova. 80/100 ()

Reklama

Thomick 

všechny recenze uživatele

What happens in Africa, stays in Africa. Povědomá to pověra každýmu Evropanovi, co si lajzne výlet do Afriky - konkurovat jí může snad jen Once you go black, you'll never go back. Jenže zatimco o pravdivosti tý druhý říkanky se pomalu sám začínám přesvědčovat, její kolegyně (s)prostě klame tělem. Totiž co se stane v Africe, to si panáčku vezeš zpátky domů... možná v omezený míře, ale i ta mnohdy stačí. Afrika skutečně může lidi měnit k nepoznání; a mainstreamová Amerika tu má díky Blended jeden solidní důkaz. --- Nicméně co bych si lhal do kapsy - primárnim poselstvim Coraciho třetí Sandlerovky samo sebou neni žádná akurátní výpověď o afrických kouzlech a pokladech, to by prvně museli zmutovaní nosorožci přestat bezstarostně křižovat silnice a možná i souložit na veřejnosti (ehm, kde jinde, já vim). Ale to příliš nevadí... obdobný přeháňky si přece neodpustilo ani Just Go with It, a jaká to byla hitparáda. Rovněž Blended má proto v záloze množství spolehlivých zbraní, díky nimž se nemusí nijak omezovat. Hravý zacházení s písničkama (zmršená Michaelovka!) a Adamův pokus o remake Waterboye bych zvlášť vypíchl; o nadpozemský chemii S+B se pak hádám nemá smysl dlouze rozepisovat. Některý pouta holt s roky nerezaví. (Viď, Afriko?) --- "I didn't see anything!" ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Skoro každá Sandlerová komédia mi príde ako ľahší nadpriemer a toto je ďalšia z nich. Počas pozerania, neurazí, vyložene nenudí, ale ani moc nepobaví. Film, ktorý som nemal problém si pozrieť, pretože sa na to celkom dobré pozerá, herecké duo a zopár vtipov ako aj príbeh sú fajn, no ako rýchlo to skončí, tak tak rýchlo to s hlavy aj vyšumí. 60% - 3* ()

tron 

všechny recenze uživatele

"Možno som tú situáciu nevyhodnotil správne." S Adamom nemám problém, mám ho vcelku rád. Dovolenka za trest je však skutočne za trest. Je strašne slabá. Inokedy máva Adam skvelé podporné postavičky, ale tu je to desivá bieda (dokonca aj tancujúci Terry Crews je skôr trápny, než rozkošný). Čo sa výpravy týka, asi nepoznám nudnejšiu a nezáživnejšiu filmovú výpravu, ako je africká. Akonáhle sa tam niečo odohráva, hrozne ma to nezaujíma (česť výnimkám - Lovci levov). Strašná je aj samovražedná dvojhodinová dĺžka. Pobavilo ma iba zopár running gagov (dievča si neustále mýlia s chlapcom, hoci čosi podobné mal Sandler už v 50x a stále po prvý raz) a hlášok ("Stojím pri vás, všetko počujem."). Komediálne scény pôsobia dojmom, že z nich niekto vystrihol posledné sekundy s pointou. ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • V líbací scéně žirafa skutečně Zaka Henriho (Jake) oblízla, ale vniknutí jejího jazyka do jeho pusy už byl uměle dotvořený efekt. (velkyvezir)

Reklama

Reklama