Reklama

Reklama

Dovolená ze trest je po snímcích 50 x a stále poprvé a Píseň pro nevěstu třetí komedie, ve které exceluje herecké duo Adam Sandler a Drew Barrymore. Po katastrofální schůzce naslepo se osamělí rodiče Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) dokážou shodnout jen na jediné věci: už se nikdy nechtějí potkat. Jenže pak si nezávisle na sobě objednají fantastickou rodinnou dovolenou a celý týden se musí dělit o jediné luxusní apartmá na africkém safari. (Magic Box)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (495)

juta 

všechny recenze uživatele

Jak to tak bývá, obyčejný začátek, který se každou minutou proměňuje do úžasné a velmi vtipné omáčky, která dokáže vyždímat smích z každého, kdo má smysl pro humor. Blended tak trochu útočí i na emoce, filmu to ale rád odpustím, protože jsem se opravdu nehorázně tlemil každou chvíli a nebylo pochyb o tom, že této komedii roku 2014 dám plný počet. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv Adam podává tradiční výkon a neopouští svůj styl víc trapnosti ke troše humoru, bohužel jí bylo více, než jsem schopná pobrat a pobavit se. Drew vypadá čím dál lépe a vlastně byla ona hlavním tahačem filmu, přesto nemůžu jít výše, protože celkově jde o slabší průměr. U takovýchto "sraček" mě vždycky napadá, jak si parchanti do jedhoho užívají radovánek všeho druhu a jak jim lze leda tak závidět. O ničem jiném ani tento pokus o humor není. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

To jsem si tak jednou letěl ze Zélandu na Fiji a oni mi pustili Dovolenou za trest. Říkal jsem si "okay, Pepiku, aspoň se trošku navnadíš." No náramně jsem se navnadil. Po týdnu na Fiji letím do Austrálie a hádejte, co bylo na playlistu? Dovolená za trest 2 aneb nikdy nebudeš vytrestán dostatečně. Adámku, ty jedno jelito, nemohl by sis dát taky na chvilku voraz a odletět někam hodně daleko? Věděl bych o skvělém filmu na cestu... ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler a opět další recyklační dvouhodinovka. Tentokrát sice druhá polovina docela výsledný dojem zlepšila, avšak i tak je Blended jen kopírka toho, co už tu stokrát bylo i od samotného Sandlera a i přesto, že ho mám celkem rád, mě ty samé vtípky po dobu 16ti let už zkrátka nebaví. Po Jackovi a Jill se nicméně jedná o mírné zlepšení. Onen feel good moment jako 50x a stále poprvé, o který se tu pokoušeli, však tak úplně nenastal. [35%] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $46,294,610Tržby Celosvetovo $126,794,610Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,296,090 //počet predaných kusov 187,958Tržby za predaj DVD v USA $5,716,085 //počet predaných kusov 355,080║ nakoniec celkom roztomilá komédia akých je už neúrekom ale dobre a to ale na začiatku to tak moc ružovo nevypadalo, za posledné roky troška Sandler napravil chuť /60%/ ()

Galerie (120)

Zajímavosti (22)

  • V Africe v pokoji nezbyde na Jima (Adam Sanders) postel, a proto spí s nejmladší dcerou. To však nedává smysl, protože se jednalo o pokoj připravený pro pět dětí a logicky tedy i pěti postelemi, ovšem Jimova rodina je čtyřčlenná - Jim a tři dcery. (velkyvezir)
  • Natáčalo sa prevažne v Juhoafrickej republike, ako napríklad v rezervácii Pilanesberg Game či v Národnom parku Kruger, ďalej potom tiež v Miami na Floride. (rafix)

Reklama

Reklama