Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja dobrí kamaráti Munch, Tuck a Alex postupne získajú zvláštne zakódované správy potom, čo sa neďaleko od ich domova začnú stavebné práce. Sprvu sa obracajú na rodičov, potom na políciu s otázkou, čo majú robiť, ale nikto deti neberie príliš vážne. Rozhodnú sa preto jednať na vlastnú päsť. Objavia tak mimozemšťana, ktorý ich poprosí o pomoc, a sľúbi im, že ak sa mu neobrátia chrbtom, všetci spoločne sa vydajú na epickú a dobrodružnú cestu, ktorá navždy zmení ich životy. (Acrobat)

(více)

Diskuze

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

"Mít přítele světelná léta daleko nás naučilo, že vzdálenost je jen stav mysli. Pokud jste nejlepší přátelé, tak vždy budete... bez ohledu na to, že jste ve vesmíru."

Moc milá a příjemná kombinace E.Týho a Buráků, to celé ve found footage provedení. Příběh je prostý, ale pro daný koncept dostačující, hlavní aktéři jsou sympaťáci a Echo je snad ten nejroztomilejší mimozemšťan co znám :) A závěrečné poselství (viz. citace v úvodu) je voda pro moje mlýny, takže za mě moc velká spokojenost a plný počet ;)

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Film uplně o ničem. Přiblblá módní rozklepaná kamera. Prostě odpad.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Mr.Apache

Podobnost s kultovním "Í-tým" je zřejmá, přesto se na filmek celkem dost těším, neb mám takováto dětská dobrodružství ala Buráci či třeba ten E.T. moc rád...

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

DandyyyyCZ , Mr.Apache

Mr.Apache: Tohle spíš hodně vykrádá Super 8... Všechny ty lítající věci směřující směrem k vesmírné lodi. Děti co si to všechno natáčí na kameru. Jinak E.T. má patentovaný námět "Děti najdou mimozemšťana" ?
DandyyyyCZ: Tohle ani zdaleka v ničem nepřipomíná Mimzy...

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

J*A*S*M

Eh, sorry, moje chyba. V hlavě se mi pomíchala dvě sci-fi s nedospělými hrdiny a found footage konceptem, ke kterým vyšel nedávno trailer a u kterých sleduji diskuzi na ČSFD. Díky za upozornění. 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Segrestor

Původně se to mělo jmenovat Almanach, inspirace found-footage je taky patrná, takže hlavní vzor - Kronika - je zjevný. S novým trailerem ale změnili i název (ok, tak krátce před jeho zveřejněním), aby snímek působil jako nápodoba osmdesátkových sci-fi s dětmi/dospívajícími.

na příspěvěk reagoval J*A*S*M

JohnnyD

JohnnyD (hodnocení, recenze)

must see ... každý vývar z E.T.ho a 80s detských filmov beriem všetkými desiatimi! Ak to dopadne aspoň spolovice ako Super 8, tak som spokojný.

PX

PX (hodnocení, recenze)

sankacoffee

Hodně slabý. Nebo možná dobrej film, ale špatnej první trailer. Už nikdy neklikám na nejnovější trailery. :-)

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Já jsme zvědav, co z toho found footage konceptu udělají, když ten je spojen se sci-fi zápletkou o cestování v čase (na základě objevení se v narozeninovém videu). A každou variaci na osmdesátková sci-fi s dětmi vítám, pokud přichází s něčím novým (found footage koncept, cestování v čase).

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře, ale:

- velké mínus za tenhle dementní způsob kamery (found footage)

- standardní mínus za děcka v hlavních rolích - možná zahrají skvěle, ale osobně si myslím, že těch televizních variací na E.T., Jumanji a nedávno Super 8 už bylo dost.

Fatush1

Fatush1 (hodnocení, recenze)

Vypadá to dobře ale nemam rád když hlavními hrdiny jsou malí kluci.

Související novinky

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama