Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Toramaru se vrací ke svému mistrovi, aby mu vyprávěl o své cestě za získáváním bojových zkušeností. Během jednoho roku procestoval celé Japonsko, aby se utkal s nejlepšími mistry v každém stylu, ať už se jedná o klasické kung-fu, boj s tyčí, katanou či nožem. Od každého získá svitek příslušného bojového umění, které nyní mistrovi přináší, aby se z nich dozvěděli ještě více o bushido. (Tamten)

(více)

Recenze (11)

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Celkově není moc co hodnotit, na mě to působilo spíš jako amatérský dokument s dobře zpracovanými souboji, ale zas nechci přehánět, spíš průměr. Trocha suchého humoru, otravný mistr s dementním knírkem a nudné tempo. Pokud někoho baví martial arts, pak to určitě stojí za skouknutí, ale spíš je to jak podívaná na youtube, kde přeskočíte nezáživné pasáže. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdivnějších filmů, které jsem dosud viděl. Celý děj sestává ze soubojů různých stylů, jídel mezi nimi a krátkých rozhovorů mistra se žákem. Souboje jsou vynikající a brané s velkou nadsázkou, film je místy vtipný až jsem začal uvažovat o označení komedie a finále je strhující. Pokud vám nevadí rezignace na příběh a máte rádi souboje na všemožné způsoby, je to film pro vás. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Celkem různorodé souboje. Líbila se mi ta barevnost, jak bojových stylů, tak hudebních vsuvek. Hlavní hrdina je sympaťák, dialogy působí hodně zajímavě a ta intonace hlasu třeba mistra hrdiny, když mu formuloval na čem a jak si pochutnával, tomu dodala šťávu. Dobré oponenty měl Toramaru, nejvíc mne bavilo Kung Fu, tedy první fight a pak bitka s dýkami na pláži. Jenže ten konec.... to byla naprostá šílenost, scénáristovi muselo hrábnout!!! Je to celkem škoda, protože zbytek soubojů působilo celkem racionálně a hodně zajímavě, tam musím vzpomenout fight s katanama a scéna s nundžakama bez střihu. Dobrej kousek s přepískaným koncem. ()

Tamten 

všechny recenze uživatele

Zajímavý snímek, který stojí někde na hranici klasických bojových filmů a komedie. Můžeme tu vidět množství soubojů, z nichž některé jsou na slušné úrovni s pěknou choreografií (s rozumnými reálnými technikami bez nějakých šílených akrobatických kousků a spousty lan), u některých to však žádná sláva není (hlavně ke konci filmu). A podobně je na tom i komediální stránka. Jsou tam místa, kterým se člověk skutečně zasměje (např. "souboj" s nunchaky), ale některé věci jsou fakt divné (opět hlavně ke konci). Mohl bych doporučit film vypnout po souboji s Yakuzou, do té doby je vše dobré a pak to začne jít s kopce, ale stejně to každý pak dokouká až do konce, už jen aby viděl, jestli se to fakt tak zhorší. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Eat Fight Talk, Eat Fight Talk a tak stale dookola. Film bez deja v ktorom sa žerie, bojuje a potom sa o tom chvilu majster zo svojim ziakom rozprava. A tak to funguje v nekonecnej 88 minutovej smyčke dokial nenabehnu zaverecne titulky. Ale pozor, nevypínajte hned film, lebo sa bojuje dalej aj po titulkach. :))). Ja prilis tieto nonstop bitky bez deja neoblubujem, lebo sa po par minutach nekonecnej akcie zacnem nudit, ale komu to nevadi a ma slabost pre MA filmy, tak bude spokojny. Vo finale sa dockame dokonca aj nejakej tej pointy. Takze v pohode film. Jedinu vyraznejsiu vytku by som mal k tomu, ze narocnost bitiek sa postupne nezvysuje ale prave naopak. Ta najlepsia bitka je hned na zaciatku a druha fakt vynimocna je v strede. (bitka s yakuzakom) Ostatne su sice vynaliezave, ale su skôr komicke a prilis ma nenadchli. Film vhodny len pre fanusikov MA filmov. 6/10. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama