Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Altmann (Robin Williams) sa naštavný ako obvykle prebudí s bolesťou hlavy a ponáhľa sa do nemocnice. Dozvie sa, že jeho lekár šiel na dovolenku, a tak sa na neho pozrie zastupujúca lekárka Sharon Gill (Mila Kunis), ktorá sa sama cíti zle, odkedy jej milovaná mačka skočila z okna jej bytu a zahynula. Sharon pri stretnutí s podráždeným Henrym, ktorý jej nadáva, prasknú nervy a povie mu, že mu ostáva len 90 minút života. Henry sa vzápätí snaží napraviť všetky krivdy, ktoré urobil vo svojom živote. Podarí sa Sharon nájsť Henryho a povedať mu pravdu, než bude príliš neskoro? (PATWIST)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (57)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nebýt toho, jak moc má film společného s osudem Robina Williamse, asi bych ho ani nedokoukal. Ona je to ale jedna z posledních šancí tohoto herce v něčem novém vidět a tak jsem viděl celé to komorní drama o nasranosti, rodině a lásce. Má to naštěstí jen 80 minut a je to slušně zaplněno zajímavýma postavičkama, které ztvárňují herci, u kterých jsem třeba ani nevěděl, že ještě žijí (a možná pořád dabují Dart Vadera :) Takže to šlo, ale nic extra. ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

What the hell? I ask ! What the hell ? Na rozdíl od posledních trendů, které kážou napálit co nejdelší stopáž, tady je to jen příjemná hoďka a čtvrt. A příjemná protože vtipy jsou většinou vtipný, herci nic nekazí (ani Mila) a děj odsýpá. Mít chuť nad ničím nepřemýšlet a prostě si jen v klidu ležet a prdět, tak je tohle ideální volba. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Labutí píseň Robina Williamse na ohrané téma "Co by jste dělali, kdyby vám do konce života chybělo jen několik okamžiků". Williams jako neustále vytočený budoucí nebožtík obstál, až z toho zamrazilo, hezky se koukalo na Milu Kunis a potěšil Peter Dinklage. Co se příběhu týče, tak mi připadalo, že sám moc neví, jestli chce být komedií, nebo dramatem. Vznikl z toho takový kočkopes s řadou patetických proslovů, lehce úsměvných momentů i dramatických chvilek, přičemž všechny tyhle ingredience spolu ne vždy dokázaly spolupracovat, ale i díky rozumné stopáži se na to koukat dalo. 60% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Že by poslední film, ve kterém se Robin Williams objevil? Nevím, přesně mu po hereckém portfoliu nešlapu. Rozhodně to ale bude jeden z posledních a měl jsem pocit, že na jeho herectví to bylo sakra vidět. Jeho postava byla taková životem posmutnělá, samozřejmě cholerická. V očích se zračil smutek, ale zároveň obrovské herectví. To jsem zažil u pár herců, kteří se proslavili komediemi a pak všem vytřeli zrak vážnou rolí. Podobně mi bylo u toho filmu a ačkoliv některé scény ve spojení s hudbou filmu působili béčkově, musím říct, že jako celek tu Robin, Mila a Peter působili neuvěřitelně lidsky, upřímně a obyčejně, že by byla škoda takový film odpálit do průměrnosti. Minimálně Robin by si to rozhodně nezasloužil. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Čo by ste robili, keby vám zostávalo iba pár minút života? Zaujímavá otázka, ktorá tu je rozvedená do zmysluplného deja a fajn pointy... R. Williams ako herec nikdy nepatril k mojim miláčikom a všetky jeho filmy som väčšinou pretrpel, no musím uznať, že v tomto snímku ma bavil asi najviac. Tu mu rola padla ako uliata. Na druhú stranu ma ale aj tak viac bavila M. Kunis, ktorú šikovne dopĺňal môj obľúbený herec P. Dinklage - škoda, že ho tu nebolo viac. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (54)

Reklama

Reklama