Reklama

Reklama

Byla by to dokonalá akční krimikomedie o dvou policajtech a velkých parťácích, až na jednu maličkost: naši hlavní hrdinové vůbec nejsou poldové. Do služeb zákona se totiž kamarádi Justin a Ryan dostali tak trochu nelegálně a to jen díky tomu, že se oblékli do policejních kostýmů a vyrazili na jednu párty. Jenže už cestou na mejdan rychle zjistili, že jim policejní uniforma nabízí i jiné zajímavé možnosti. Třeba trochu pobuzerovat pár lidí na ulici, zabavit mladejm jointa, dostat zadara panáka nebo mnohem úspěšněji balit holky. A tak se vedle svého civilního života, v němž Justin vyvíjí novou počítačovou hru o policajtech a Ryan se hlavně poflakuje, začnou skvěle bavit životem falešných poldů. A jsou v tom čím dál tím víc lepší. Stačí přeci na eBay koupit vyřazené policejní auto a pár dalších pomůcek, jako je například vysílačka, díky které se dostanou včas k lidem, kteří potřebují policejní pomoc. Ale jakmile se tito zbrusu noví „hrdinové" zamotají do sítě skutečných policajtů, mafiánů a zkorumpovaných detektivů, musí dát v sázku nejen své falešné odznaky. A tak začíná hodně zajímavá a pro diváky vtipná hra na kočku a myš, která může našim „policajtům" přerůst přes hlavu... pokud jim ta hlava zůstane na jejich krku. (CinemArt)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (293)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase komedie, kdy jsem vřískal smíchy a nemusel jsem se křečovitě smát a předstírat, že mě ten film vážně baví. Možná otřepaný nápad, ale s touhle dvojkou to neskutečně klape a ani na mžik se nenudíte. Tohle byl můj šálek kávy u kterého jsem načerpal potřebnou energii a rozhodně se nestydím ji doporučit na nudné nedělní odpoledne. 80% ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Když dva mentálně retardovaní kamarádi, na sebe oblíknou policejní uniformy, jeden by řekl že se z toho vyklube povedená komedie, plná hlášek, šíleností a divných jedinců, jenž svoji afektovaností,mě dostanou do křeči smíchu. A ono to tak je, po akční stránce sice nic moc, ale všechno vynahrazuje pubertální humor a kulometná salva hlášek všeho druhu. Ze začátku mně docela i Justin štval, protože neměl ten zápal a to nadšení kterým Ryan překypoval, ale jasně vždycky jeden musí být o něco chytřejší než ten druhý. Ale od poloviny dobrý, i Justin se pak do toho dostal a začala legrace. Dost mě potěšili vedlejší postavy, ať už jde o bratrance, sjetou nymfomanku a nebo policejního kámoše. Takže sem se fakt nenudil, ale ani tenhle film se nevyhnul klasickému kliše, jako je rozchod parťáků, prozrazení a podobný věci. Na tohle všechny filmy dojedou, ale je to ještě v míře. Takže jo, zábavná komedie na zpříjemnění dne, doporučuji. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Celou dobu super. Fakt mi to přišlo vtipný. Jakmile přišel na scénu ten dredatej mamlas, tak to úplně ztratilo švih. Najednou to začalo být neobratně akční a já se začal trochu nudit. Jake Johnson je skvělej komik a překvapilo mě, že se do Holywoodu probojoval John Lajoie aka MC Vagina aka Every day normal guy. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleté policajtské cosi, co vlastně ani moc neruší a divák nemá nutkání to vypnout. Sem tam povedený vtípek, jen bohužel úplně nevím, pro jakou diváckou cílovku je to určené, pro děcka je to místy příliš "sexuálně vulgární", pro dospělé naopak příliš infantilní a jednoduché. Ústřední dvojka se snaží, ale to nic nemění na tom, že Johnson je tak trošku kokot. D'Arcy směšnej (neplést s vtipným), Garcia ucházející a Dobrevka píchatelná. Takže těch padesát si to zaslouží. Znova si to nepustím. K pizze a coca-cole dobré....mlásk :) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Síce nič čo by nejako výrazne vynikalo, ale svojim spôsobom milé prekvapenie. Už len preto, že to nepôsobilo až tak stupídne ako mnohé dnešné komédie s núteným humorom nasilu, ktorý potom stráca akýkoľvek zmysel. Tu aspoň tá komediálna zložka pôsobila o čosi prirodzenejšie a väčšinou sa podarilo vyhýbať tým prehnaným absurditám. Takže ako oddychovka celkom fajn. Postava akčného Ryana bola fakt vynikajúca, zato bojazlivý Justin ten celý efekt väčšinou kazil, a ani Damon Wayans mi v tejto policajnej roli neprišiel ako nejaký super nápad. Ale tak, určite minimálne na tie 3* to bolo! ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Fim se natáčel v Atlantě v Georgii. (rafix)
  • Ve scéně, kdy parťáci vstupují do bytu na sledovačku, má Ryan (Jake Johnson) na sobě košili jako detektiv. V další scéně je oblečen v policejní uniformě. (vita.moravek)

Reklama

Reklama