Reklama

Reklama

Snadný prachy 3: Život deluxe

  • Švédsko Snabba cash - Livet deluxe (více)
Trailer

Obsahy(1)

JW žije na útěku a je rozhodnut zjistit, co se stalo s jeho zmizelou sestru Camillou. Každá stopa ho stále více zavádí do světa stockholmského organizovaného zločinu. Jorge chce provést svou poslední akci – největší loupež švédské historie. Během komplikovaných příprav však potkává Nadju, ženu ze své minulosti. Současně se do prostředí vůdce srbské mafie ve Stockholmu infiltruje policista Martin Hägerström. Série událostí vede k bojům uvnitř srbské mafie, do kterých je i nedobrovolně vtažena Natalie, dcera hlavy srbské mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Má to odvážnou loupež jako z Nelítostného souboje, krvavý boj o moc v mafiánském klanu jako z Kmotra (chybělo snad jen "Nikdy jsem to nechtěl předat tobě"), milostná dilemata policajta v utajení jako z dvojky Lepšího zítřku a nezapomněli ani na motiv zmizelé sestry hlavní postavy z původního filmu. Celé to ale působí dost nesoudržně, jediné štěstí, že Kinneman se tentokrát objevuje úplně minimálně. Trilogie ze švédského podsvětí, kde o rodilého Švéda prakticky nezakopneš, doklopýtala do finále víceméně se ctí. ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu koniec trilogie. Stopaz opat dlhsia ako pri prvom filme, avšak tento krat až tak neprekazala(síce uvod mohol byt kratsi). Celkovo ešte k uvodu asi tolko, ze trochu nudil a moc ma do deja nevtiahol. Potom však od určiteho momentu to nabralo grady, tak ako predosle casti. Dejovo bola tato posledna cast este mozno o trochu lepsia ako ta prva, a zamena hlavnych postav rozhodne prospela. Najviac sa mi na celej trilógii pačila dobre spracovana prepojenost a nepredvidatelnost. Co by som vytkol, asi kameru obcas pri akcii, a niektore slabsie pasaže, hlavne teda tie uvodne. Celkovo však hodnotim velmi kladne a tato trilogia ma jednoducho niečim dostala, a som rad, že som mal možnosť ju zhliadnut na jeden šup. Cudzojazyčnosť ma tiež nadchla, kedže angličtinu pocut odvšadial, a aspon som mohol film rovno pozerat s eng subs. Co by som este vyzdvihol, je to, že v zaver každeho filmu dokazal vo mne vyvolat neskutocne emocie. Pri tomto zaverečnom diele, to o to viac plati, kedže sa dalo trochu ocakavat, že to praveze nikto z hlavnych postav neprezije, kedze cela trilogia sa niesla v znameni smrti kvoli honbe za prachmi. Nakoniec sa im vsak aj v tomto podaril twist, a aspon jedna buduca rodina to dotiahla do happy endu. Posledny vyborny aspekt trilogie, ktory ma napada, bol ten, ked sa prelinali udalosti/sceny, ktore prebehli tesne za sebou ale ich vlastne popretacali a poprepajali a doplnali. Neviem, ci som vobec take nieco doteraz vo filme videl, ale neskutocne to dodalo štavu každenu dielu. S čistim svedomim, hodnotim kazdy film a aj trilogiu 4* - 75% a dufam, že ešte niekedy natrafim na nejaky podobny filmovy zazitok, pri ktorom ani neviem presne popisat, prečo ma tak chytil, zrejme to bude autenticitou a osudom hrdinou, ktori vlastne všetci boli kriminalnici, vrahovia atd., ale na druhej strane ich človek lutoval v niektorých chvilach a sledoval s napatim ich rozhodnutia, ktore ovplyvnovali ich zivot resp ich zivotne smerovanie. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než dvojka a o trochu horší než jednička. Co konečně (někdo) pochopil je drobnost, kterou jsem vyčítal předchozímu Snadný prachy #2. Je potřeba nacpat do děje nové postavy se kterýma se dá seznamovat + trošku i přidat na akci. Také se stal jeden "zázrak". V předchozím díle totálně retardovaný Jorge se proměnil ve strategického a plánovacího génia. Do slova a do písmene exceluje po všech stránkách. Co s ním v té base udělali? ;). V principu jde o to, že se nechová jako "vypatlaný latino", ale strategicky uvažující "organizovaný zločinec". A vypadá to dobře. Převzal žezlo "hlavní role" a na Snadný prachy se zase dá dívat. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nejakčnější, nejzáživnější díl. Ale už sem se v tom ztrácel. Až na některé úplně zbytečné postavy to ujde. Taková lacinejší "gangsterka" s několika velmi povedenými momenty. (např. Hej, Pičko !!! - prásk, prásk). Co mě ale překvapilo, že vlastně hlavní postava - a to i na plakátu - vlastně nemá tolik prostoru. Vlastně byla dost vedlejší. A závěrem se jako hlavní postava ukázal ten hašišák, vlasatej, mastnej, který se nějakým zázrakem dostal do výstavního kadeřnického salónu a prodělal výcvik USA mariňáků - jak jinak si mám vysvětlit, že oddělal úplně sám dvě po zuby ozbrojené party. No, podívání dobré. Ale musí se nemyslet a jen tak koukat. Zabaví, neurazí. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne najlepšia časť trilogie. Všetko nádherne do seba zapadlo. Dokonca ma bavila až tak, že som pomýšľal nad piatou hviezdičkou. Avšak to prišla akcia v kameňolome a spolu s ňou sled udalostí, kedy mi spadla sánka, pretože toľko hovadín sa v rozmedzí pár minút udialo naraz, ako ani vo všetkých troch častiach dokopy! Chlap, čo písal knihu, zrejme stratil súdnosť, alebo to jednoducho režisér Jens Jonsson pojebal. Nedokážem posúdiť, kedže knihu nepoznám. Ale rozhodne silné štyri hviezdičky i napriek tomu. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama