Reklama

Reklama

Snadný prachy 3: Život deluxe

  • Švédsko Snabba cash - Livet deluxe (více)
Trailer

Obsahy(1)

JW žije na útěku a je rozhodnut zjistit, co se stalo s jeho zmizelou sestru Camillou. Každá stopa ho stále více zavádí do světa stockholmského organizovaného zločinu. Jorge chce provést svou poslední akci – největší loupež švédské historie. Během komplikovaných příprav však potkává Nadju, ženu ze své minulosti. Současně se do prostředí vůdce srbské mafie ve Stockholmu infiltruje policista Martin Hägerström. Série událostí vede k bojům uvnitř srbské mafie, do kterých je i nedobrovolně vtažena Natalie, dcera hlavy srbské mafie. (Film Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (38)

Diego 

všechny recenze uživatele

Klasicky kvalita s dalšími díly nějaké série většinou upadá, tady to není vyjímkou, ale stále si to drží slušnou laťku. Škoda, že se více nevyužilo JWho a místo toho se do děje vložil infiltrovaný policajt, který se postupem času ztrácí sám v sobě a to už je známý klišé. ****Spoiler**** : přijde mi divný, že člověk, kterýho si JW najal, aby zabil radovana, se pak dá dohromady s jeho dcerou..já nic já muzikant. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nejakčnější, nejzáživnější díl. Ale už sem se v tom ztrácel. Až na některé úplně zbytečné postavy to ujde. Taková lacinejší "gangsterka" s několika velmi povedenými momenty. (např. Hej, Pičko !!! - prásk, prásk). Co mě ale překvapilo, že vlastně hlavní postava - a to i na plakátu - vlastně nemá tolik prostoru. Vlastně byla dost vedlejší. A závěrem se jako hlavní postava ukázal ten hašišák, vlasatej, mastnej, který se nějakým zázrakem dostal do výstavního kadeřnického salónu a prodělal výcvik USA mariňáků - jak jinak si mám vysvětlit, že oddělal úplně sám dvě po zuby ozbrojené party. No, podívání dobré. Ale musí se nemyslet a jen tak koukat. Zabaví, neurazí. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE TO POSLEDNÍ PRÁCE. ZNÁTE MOU SITUACI...“ /// Tvá to, než to začne bavit. Lidí a jmen jak v korejskejch filmech, a nějak se to přes ně né a né dostat do tempa. Vona ta stopáž taky není pro nic za nic, nebo spíš jednoduše řečeno – je na nic. Naštěstí v půlce už film baví. Nejdřív dlouhou loupeží, díky který mrknem podrobněji na osud Jorgeho. JW? Tak toho si moc neužijete. Je to tak nějak divně poskládaný, spousta linií je k ničemu a ta Jorgeho by vydala na samostatnej film. Dobrej film. Nakonec maj co dělat, aby to na konci jednoduše a rychle rozmotali a řekli, že ,,život je tak krásná a přepychová věc, ale prachy si za něj nekoupíš“. Spíš zklamání. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chcu žít v luxusu. Za každou cenu. 2.) Zajímá se o mě Cpпска мафија. 3.) Thx za titule ,,veronika.indruchova“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ * ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Pre mňa osobne najlepšia časť trilogie. Všetko nádherne do seba zapadlo. Dokonca ma bavila až tak, že som pomýšľal nad piatou hviezdičkou. Avšak to prišla akcia v kameňolome a spolu s ňou sled udalostí, kedy mi spadla sánka, pretože toľko hovadín sa v rozmedzí pár minút udialo naraz, ako ani vo všetkých troch častiach dokopy! Chlap, čo písal knihu, zrejme stratil súdnosť, alebo to jednoducho režisér Jens Jonsson pojebal. Nedokážem posúdiť, kedže knihu nepoznám. Ale rozhodne silné štyri hviezdičky i napriek tomu. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

O trochu lepší než dvojka a o trochu horší než jednička. Co konečně (někdo) pochopil je drobnost, kterou jsem vyčítal předchozímu Snadný prachy #2. Je potřeba nacpat do děje nové postavy se kterýma se dá seznamovat + trošku i přidat na akci. Také se stal jeden "zázrak". V předchozím díle totálně retardovaný Jorge se proměnil ve strategického a plánovacího génia. Do slova a do písmene exceluje po všech stránkách. Co s ním v té base udělali? ;). V principu jde o to, že se nechová jako "vypatlaný latino", ale strategicky uvažující "organizovaný zločinec". A vypadá to dobře. Převzal žezlo "hlavní role" a na Snadný prachy se zase dá dívat. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama