Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hara, žena ve středních letech, vchází na novorozenecké oddělení, ze kterého si posléze odnáší kojence. Příběh, vyprávěný s minimem dialogů a převážně obrazově, zprostředkuje divákovi vhled do Hařina vnitřního života a motivů, které ji mohly vést k tak jednoznačně společensky odsuzovanému činu. (MFF Karlovy Vary)

Recenze (4)

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Tato festivalová lahůdka nabízí docela jiný pohled na zkrachovalé Řecko, než ten, co známe z turistických letovisek. Z filmu samotného na Vás již od začátku dýchá jistá atmosféra provoněná olivami a mořem. Výběr hlavní hrdinky byl podle mě trefou do černého, její výkon v hlavní roli bych označil za více než ucházející. Také černobílé pojetí dodává snímku určitou sílu. Avšak toto téma není a nikdy nebude mým šálkem kávy. Jedná se ale o pěkné nahlednutí do tvorby našich středomořských kolegů. ()

RickyFitts odpad!

všechny recenze uživatele

Nerad bych byl za burana, ale kouzlo dlouhých záběrů s dlouhýma stmívačkama jsem nedokázal ocenit, hlavní hrdinka mě neskutečně iritovala a celou dobu jsem doufal, že ten film přece jen bude o něčem... a nebyl. Příběh o vztahu s dítětem to nebyl, příběh o nespravedlnosti v soudnictví se to snad snažil být, ale takových už bylo, a mnohem funkčnějších. ()

Reklama

lida93 

všechny recenze uživatele

Klidný a divný film, který není nic moc ve srovnání ostatních filmů na festivalu. Jinak tuctový snímek. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama