Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Partia mladých ľudí sa v deň sv. Patrika stáva terčom nevyberaných útokov. Tí čo masaker "neznámych" prežili bez väčšej ujmy na zdraví, sa spoločne ukryjú v opustenej vile mimo mestskú civilizáciu. Ich domnienky, že sa konečne dostali do bezpečia, však budú čoskoro vyvrátené... (*CARNIFEX*)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (43)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Za ty prachy je Muck natočený pěkně, o tom žádná, bohužel ani otřepaná fráze "vítězství formy nad obsahem" zde není díky chaotickému naporcování prezentovaného příběhu na místě. Ten se sám o sobě dost blbě hodnotí, protože pořádně nezačínajíc nekončíc pravděpodobně spoléhá na připravované další díly, nad čímž by se dalo (u mě teda jen se skřípěním zubů) přivřít oko, ale Steve Wolsh má potřebu ze začátku vyprávět dvě paralelní větve zároveň, čímž nemilosrdně dusí každý náznak kontinuální atmosféry. Krve je zde dostatek, bohužel s gore si hlavu nikdo nelámal, casting dámské části herectva probíhal nejspíš ve strip baru nebo ve reklamce na spodní prádlo, takže povětšinou moc pěkný kozy jsou na pastvě v každým třetím záběru. Naopak v závěru už sledujeme klasické béčko, kdy jsem musel i zasmát. Pokud se nám dostane něčeho víc, možná Muck přehodnotím, ale tohle mě samo o sobě moc nebavilo. 40% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partia mladých má na Deň sv. Patrika problém prežiť nočný teror, ktorého sa náhodou stanú súčasťou. Krvavý slasher s old-school nádychom, natočený v novodobom, kryštalicky krásnom 4K Ultra HD vizuále, s praktickými FX´s bez akýchkoľvek CGI trikov a doplnený o nemenej kvalitnú hudobnú zložku. Má to správne temný nádych, počiatočné mystery napätie, výborné prostredie a nekonvenčné úlety čiernohumorným smerom. Osobne ma tiež teší, že ako jeden z vraždiacich, zaujímavo namaskovaných „creepers“ sa tu predvedie aj môj obľúbený horror-killer Kane Hodder a podobne potešiteľné je obsadenie sporo odetých sexi girls do rolí potenciálnych obetí. O "Muck" som sa trochu obával, keďže napriek lákavým infoškám a trailerom mu to trvalo až podozrivo dlho, no nakoniec sa za pomoci Kickstarteru prebojoval k úspešnému vydaniu. To sa zrejme vyplatilo, keďže aktuálne sú v príprave už aj prequel (odohrávajúci sa deň predtým) + sequel (deň po tom) a aj preto vyznieva táto stredná časť trilógie obsahovo neobjasnene. Trochu mi vadila nekonzistentná dejová skladba a preskakovanie v čase i scénach, kedy si asi režisér myslel že má na viac, no zbytočne to rozhádzal. Ale napriek nedostatkom je to podľa mňa vydarený, s chuťou natočený nezávislácky horor. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Jsi v pohodě? - Pokud se zeptáte umírající a ona odpoví, že ano, pak je něco špatně. Nevím, kam se vydala skupina sedmi mladých, ale každopádně skončili v bažině. Zde je cosi napadlo a pět se jich dostane z bažiny ven a vlezou do zdánlivě opuštěného domu. Zatímco Billy je zraněný a zůstane s dívkami v domě, Noah se vydá pro pomoc. Masakr na sebe nenechá dlouho čekat. Tak zpět, masakr na sebe nechá dlouho čekat. Klady - řada pěkných děveček, co mají potřebu se neustále svlékat, a nějaké to gore, i když většina jde mimo kameru, takže dominují rudé (černé, většina je v šeru) gejzíry. Neuvěřitelně chaotický střih a rozklepaná kamera dávají takový prostor fantazii tak, až se jeden ztrácí. Hudba by asi nebyla špatná, většinou je ale zvolena naprosto nevhodně. Postavy mají klasicky tak hovadské chování, že vám musí být naprosto ukradené. Navíc jsou dřevácké, zejména děvečky pořád padají a k tomu všude ječí. Kromě amatérského hraní vypouští postavy z úst děsivé dialogy nebo úvahy, nad nimiž zůstává rozum stát - když chtějí zapálit dům, tak zatímco v krbu plápolá oheň, dohadují se, kde najít sirky... Ale! Pokud se na film budete dívat jako na komedii, pak je zábava (téměř) zaručená! Být finále šťavnatější, tak si nezadá s výkonem Ashe či Lionela (Braindead). Naopak smutné je, když v titulcích vidíte, kolik lidí se na filmu podílelo... ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

No ja neviem, mne to prišlo ako neskutočná kravina, dokonca som uvažoval aj nad odpadom. Nakrútené to bolo síce pekne, čo sa nedivím, keď na to minuli 3 milióny, ale podľa mňa sa aj tak jedná o vyhodené peniaze. A aj tú jednu hviezdu dávam len za pekné herečky, ktoré nemajú problém sa vyzliecť. Horšie to už bolo s ich hereckými výkonmi, pretože táto teen skupinka mohla zaujať max. tak vzhľadom. Zmysluplný dej tomu chýbal (a problém nevidím len v neobjasnenosti), preskakovalo to totiž z jednej scény na druhú a nechápal som, čo tým režisér chce povedať (scenér som hľadal, no márne), možno po ďalších častiach pochopím, aj keď pochybujem, lebo podľa mňa ani sám režisér nevedel, čo chce točiť. Hororové to nebolo ani trochu, omnoho viac komediálne, ale aj ako komédia mi to prišlo až príliš stupídne. A keď sa už tí teeni vyvražďovali s tým plešatým močiarnym klanom (či čo to bolo), tak to malo byť aspoň poriadne, čiže s GORE, a nie mimo záber s pár striekancami krvi. Keď sa nevyvražďovali, tak sa tam aj tak dialo veľké guľové. A po tej temnej atmosfére som ja osobne nenašiel ani stopy. Hororovo až príliš nefunkčné, komediálne až príliš trápne, dejovo a herecky nezvládnuté, je mi ľúto, ale toto mi absolútne nesadlo. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Jak by řekla Krnáčová, za tímhle projektem musí stát asi nějaký debil. Odpady se snažím programově nedávat, ale tady bylo solidně našlápnuto. Laciná, nesmyslná vyvražďovačka (a slovem laciná nemusím nutně myslet peníze), kde se úplně zbytečně skáče tam a zpátky a postavy nemají na práci nic jiného, než ukázat kozy a prdelku (v ženském případě) či vypracovanou hruď (v mužském případě). Humor má sem tam náběhy do sympatické sebeuvědomělosti, ale celkově převládá toxičnost. Já moc nevím, co o tom dál psát. Nebavilo, bolelo. Jestli chce autor tomuhle věnovat další dva filmy, tak celkem obdivuju jeho úsilí a vytrvalost, ale imho to za to fakt nestojí. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama