Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z malého městečka se za tajemných okolností ztrácejí lidé. Svědci tvrdí, že na vlastní oči viděli ducha žraloka, který se vždy objevuje tam, kde se nachází voda. (LIVINGDEAD)

Recenze (64)

Milan.Nedwi odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, co dodat? Moje sledování tohoto díla bych přirovnal návštěvě zubaře, kde tě mučí slyšet z pod dveří zvuky vrtaček a přeješ si ať už to skončí. Ano trhal jsem si vlasy za dialogy mezi ,, herci,, který pán co zajišťuje casting sebral někde na ulici, vrazil jim ,,scénář,, a čtěte uvedený text, ještě k tomu bez nějakých zvláštních emocí. Příklad můžu uvést moment, kdy partě kamarádům umírají kámoši před očima, a oni se tváří jako by to bylo vlastně docela normální že tě zabíjí kdekoliv na světě DUCH ŽRALOKA. Ano to je hlavní důvod proč jsem film hodnotil ODPADEM. Žralok se stane duchem, ano, nedělá si název filmu prdel. Jo žralok se stane duchem v moment kdy ho zabije pár na lodi tím že hodí do tlamy granát BUM BUM cgi výbuch horší než vánoční prskavky na vánoce u Zdeňka Trošky. Nicméně záhadně žralok stačí doplout do jeskyně, kde magické obrazce udělají ze žraloka Caspera. CGI se zhoršuje na ůroveň doby kdy byl dabing u filmu ve stylu Slunce, seno a pár facek. Nicméně nejhorší na tom je, když sl dáváte facky do čela z tak debilních scén kdy sežere borec žraloka v kelímku s vodou a on ho sežera zevnitř. Film je na dně odpadkového koše právem. A doufám že tam na dně odpadkového pytle není ta hnusná voda, která vytéká z těch šlupek a zbytků . Protože aby na mě nevyskočil DUCH Žraloka, když budu vynášet smetí. 1% ale jen proto, že větší sračka je POSLEDNÍ VÝKŘIK. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Toto bolo niečo nenormálne !!!! Ešte slabšie nápady, ešte horší herci, ešte viac CGi ktoré vyzerá vždy zle ale oni ho tam musia natlačiť čo najviac a až príliš zlý príbeh sa ktorým stojí opäť Syfy. Partia Redneck rybárov vážne zraní žraloka. polomŕtvy dopláva do jaskyne a tam zomrie. Jaskyňa je prekliata a tak vráti ducha žraloka späť na svet. Ten sa ocitá späť na zemi vo forme ektoplazmi ktorá sa vie dostať všade kde je voda. Takže nechýbajú brutálnosti ako sa partia detí hrá pri hydrante a s vody čo strieka ich Ghost shark rozseká na kúsky, Chlapík sa napije vody a Ghost shark ho roztrhne na polovicu. Táto snímka má najsmiešnejšie vraždy aké som zatiaľ v kinematografií videl , nával smiechu prichádza v každý moment (prepáč Braindead) Keď nechám tieto hovadiny byť celé to je jedno veľké klišé alá asylum... Drsný policajt, pijan ktorý vie o čom je reč, hrozné interiéri ešte horšie exteriéri atď... ale sranda to je to sa musí nechať. ()

Reklama

Kadas97 odpad!

všechny recenze uživatele

No originalita sa tvorcom musí nechať, teraz len očakávam kedy bude nejaký film typu žralok skrížený s lietajúcou rybou zabíjajúci kozmonautov. Je to stupidina na entú, ale už dlho som sa tak schuti nezasmial na niečom čo sa nepodarilo. Do konca filmu som rozmýšlal či to je naozaj Sean Connery a nakoniec mi odľahlo, že to nebol on lebo by som to ťažko rozdýchaval. A keď už môže byť žraločí prízrak mohol by byť aj žraločí exorcista. 0 z 10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom by ma zaujímalo, kedy Syfy nechá tých úbohých žralokov na pokoji, lebo až na pár vtipných a celkom podarených výnimiek je to jeden prúser za druhým. Tentokrát je tu fosforeskujúci, priesvitný žraločí duch, aké originálne. Neviem, čo sprdnúť skôr, ale vlastne som to aj čakal. "Objektívne" by som tomu dal odpad, pretože ten film je natoľko idiotský, že ani nestojí za nejaký komentár. Ale odhryznutá hlava letiaca priamo do fľaše či utekajúce detské telíčka prehryznuté napoly (plus ešte ďalšie 2-3 scénky) mi privodili taký záchvat smiechu, že tomu tú subjektívnu jednu hviezdu dať musím. Ináč úplná kokotina, ktorú dokáže dopozerať do konca len ten, kto TOTÁLNE vypne mozog. V opačnom prípade nepozerateľné. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná věc tohhelncto. Vlastně je to agitka Svazu ochránců žraloků, aby se tyhle zvířata nezabíjely, protože pak se vrátěj jako žraločí strašidla a můžou tak bejt prakticky všude, kde je voda. Tak třeba v bazéně, ve vaně, v kýbli, v záchodě a daj se i vypít. Tohle musel vymyslet někdo, komu to hulení dává vážně zabrat. :D 10% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (5)

  • Ke konci filmu Finch (Richard Moll) řekne Avě (Mackenzie Rosman), že když její otec zabil žraloka, musí být ona ta, která zabije žraloka ducha. Avin otec však žraloka nezabil. Avin otec vlastnil loď, kterou si najal ten, kdo žraloka zabil. Když už, tak se Avin táta snažil zabránit tomu druhému, aby žraloka zabil. (Johnny.ARN)
  • Mladík v myčce, který ukradl červeného Mustanga, má při mytí čelního skla bikinami otevřené okénko na straně řidiče, ale v dalším záběru je hned zavřené. To se stane vícekrát. (Johnny.ARN)
  • Žralok, kterého vyrobil tým Shark City Ozark, je replikou Bruce a vzdává hold filmu Čelisti (1975). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama